前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
我知只係其中一d前期係咁,
但麻煩其他前線拉住d痴線佬,唔係比佢地影衰晒
有好多p牌po一出就幾千個正評
不如真係關左佢 至少係時事台
真心唔割蓆 炸狗屋都唔割
大家一齊討論 一齊進步 贏呢一場
多謝前線。無你地,無呢次機會。只希望大家共同成長。

我要撳錢
我冇野買
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/dxienS
Push
勇武加油
唔好比憤怒鬼迷心竅!
請以自保和保護人為大前提
主動攻勢總有一日會踩過界

利申
不割蓆的和理非
前線有嘅只有優先俾人拉嘅權利 而且退一萬步諗 前線有權利好正常 人地嗱自己條命搏 無佢地 送左中啦
其實最緊要記住多街坊出黎聲援 係因為黑警處事既手法 佢地不但視警例如無物 對市民毫無尊重 行事不義 同黑社會合作

前線既努力毋庸置疑 但切記唔好成為你自己聲討既人

我以前因為二百萬人遊行政府都無動於衷而覺得民意未必係成功既要素 但呢幾日黃大仙既街坊話我地知民意既力量唔知比到壓力政府 仲可以一齊對抗黑警

不合作運動我地比部分市民斥責 我地都可以理直氣壯問翻佢地點解唔斥責黑警同政府呢個問題根源 所以我地同黑警既分別 唔好成為佢地既一份子
4634 正皮 -->4740 ---->4862 ----> 4953 ----> 5058 (44MIN)
繼續監視依個post
正皮之多不合理
去前線講過好言相勸,不過條友乜都唔肯聽屌返轉頭。另一個場合見有人係前面落單拉佢返黎又比人屌。唔好再話有咩唔滿意就落前線講,講都要肯聽先得
sor 我都唔冷㩊屌左你 純粹lihkg第一次食咁多負評 仲要個個回覆係度屈鳩我叫人唔好冷靜
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=2X5W8mM_Wek
希望各位有時間睇下,望見每一位受傷被捕都心痛,你地係我地兄弟姊妹,手足黎架,唔好越行越遠,我還是很愛手足們的
其實呢個時候冇得退
換割席
謹記初衷
Strong post香港人加油!
要割就唔會講做左啦
我諗都係想提醒一下
不分化 不割蓆
的確,我朋友都係full gear其中一份子,而我朋友都觀察到有呢個現象.我知前線係好敏感又大壓力,但係其實可以禮貌少少都唔拘
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/dxienS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞