前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
我唔係分化
只係覺得有任何疑問 不滿
咪開聲講 唔好咁多猜測
北角果邊夜晚有手足同人地嘈
本身唔知咩事 但講完之後原來一場誤會
有咩咪講囉 我地又唔係政府又唔係班狗
見過好多前線手足都好nice
見到人影相 唔少都係好緊張其他手足先咁惡
推,樓主講得啱,當刻就算熱血上頭,明㗎,但事後要冷靜諗返做得啱唔啱,天琦教我哋勇武係用愛而唔係仇恨做基礎,諗吓點樣先可以令人明呢份愛,諗下點先可以彰顯呢份愛。
依加冇得返轉頭,就算前線最後全部暴走,我都會攬到尾,但請大家諗吓。
我明呀
我比人屈左五毛好撚多次
由呢場運動未開始果陣
關愛座條傻閪未死果陣成鳩日屈我做陳年五毛
講親野都負評我 又比人屌柒我係泳台狗
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

反正比五毛推咗上熱門,無得拉落黎, 睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快

SSP , 06/08 , mid-night
行過想拉就拉

WTS少女要求警員出示委任證不果反被拘捕
Btw隻犬有啲似達哥。。

https://streamable.com/5abk0
https://streamable.com/2zw3n
我依家屌鳩樓主你覺得有問題?
我屌你老母
事實係咁
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

反正比五毛推咗上熱門,無得拉落黎, 睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
一句講晒:發核彈我都唔撚割!

影相比人屌個班唔該你地用個豬腦諗下,依家唔撚係嘉年華會,你到底為乜撚打卡?你以為自己影張相留念好平常姐,但依家係打緊仗呀!前線每個搵命駁架!咁敏感既時期唔撚該你地醒少少當幫忙啦!咁撚大個人都唔知咩叫right thing right timing 咩?你敏感時期你影相就係因為你做錯先比人屌!

仲有呀!!!屎眼都睇得出個post係三毛為分化而出架啦!!!

我要屌撚醒晒你地班人!唔好為d咁撚小既事比人帶風向啦好嗎
收兩次皮啦
請善用起底功能

我唔係話你分化呀 令你誤會
我係話依個post擺明古古怪怪
請善用起底功能

請善用起底功能

樓主都算陰毒 俾佢搵到分化點
大家同路人唔啱咪講到啱手
請善用起底功能

請善用起底功能

請善用起底功能

大家幫手block柒呢條垃圾
請善用起底功能

On79 就算勇武打死任何一隻狗同黑 鞭屍完再遊街都唔撚割蓆
Btw無勇武要光環 唔好強加係人地頭上面
我係金鐘 同感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞