前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
絕不割蓆
我屌哂你班仆街

手動爆 我訓醒唔撚想見到呢個post
唔割啊
究竟有咩權力可以利用,你教下我
係咪物資站好嘢我地食先,女會好冧我地?我唔覺喎見到拎住棍驚到彈開就有
又食蛋食棍返到屋企仲想嘔,我地又冇得周街亂打人,叫g唔俾錢,出街冇得拎正牌話我前線兇人
有咩權力可以用?你答我,答我。。。
絕不割蓆
我屌哂你班仆街

屌曬連登仔老母
凌晨個post先上返3000負評
留喺屋企嘆冷氣嗰班見到d咁既垃圾post唔撚識滅火?
由得佢搞到d人出完街返屋企仲要搞單咁既野
知唔知醜?
樓主我屌你老母
真。要割就唔洗講,直接唔出去就得啦
絕不割蓆
我屌哂你班仆街

我係唔會割蓆架!!!

我係唔會割蓆架!!!
巴打大力推爆啦咁
推撚爆呢個垃圾分化post
雖然我比正評,但我衣然支持勇武,冇勇武,就一定冇今日嘅成就,做完野之後就留比文宣做。
其實正面啲睇,就係要每日冷靜之後休息嗰時要再思考自己嘅行動有冇做錯,以防下次犯錯就得。
勇武文宣結合先係最強打擊對方嘅方法,冇左任何一個都唔可以走到今日,唔好分化,要團結,已經走到呢一步,一定要贏。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞