前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
推 真係要冷靜
勿忘初心
樓主係咪傻撚左

成日都係後排離遠幾百米望到有狗就叫後退 班前線一拎轉頭就冇人
然後你同我講前線有好大權?
佢叫你留多陣 佢幫你頂啲狗都唔撚得啦
so? 而家賽後檢討唔是即時公投
到底香港人睇唔睇到,黑警係最後一條防線,我地打低佢地就贏㗎啦(唔好同我講出老解,快啲出唔該)

勇武就算主動打狗(so far我冇見過)都好合理,因為我地一直被打壓,唔係有隻狗打咗人我地反擊先叫還手,啲狗一早與民為敵㗎啦,我地宜家先打返轉頭唔叫還手?

況且我眼見嘅前線冇一個係因為想搞亂個社會而打,佢哋係會好想打,但完全係因為想血債血償、想打壓我地嘅人唔再覺得我地好恰。你地真係擔心嘅,落前線好聲好氣同勇武傾囉,我今日就見到好多和理非怒屌自己人打爛玻璃喇,玻璃咋點暴力呀
唔通影相拍片?
我唔係想分化割蓆,我想佢地影清自已做緊乜姐,唔信嘅你當我9up,信嘅就唔該大家理智啲同睇實身邊啲人
原來前線咁辛苦上前係想做英雄做神
Got it
快d一齊屌到前線落地核
除左想放火燒紀律部隊宿舍之外(仲要唔關火事 純粹係唔想搞到海關消防等手足) 今晚有邊次係失控傷及無辜?憑咩要承受樓主咁嚴重既指責?
我都唔係咩前線,最勇都係滅過一次煙仲要咳撚到傻,但forward比有份上去既手足睇呢個post,佢第一個感覺係:咁好玩又唔見你上?明唔明前線而家需要唔係呢啲割蓆宣言,而係和理非既挺身而出?
推! 香港人加油
你夠唔夠膽保證去到前線我地制止你,你唔會diu我地先
由過度盲目支持嗰一刻已經係 大家都係持分者 明白前線犧牲最多 但真係一啲反意見就比人屌反化...
咁又唔好咁講
大家同一條船
我哋想佢哋好聲好氣勸人
我地都要好聲好氣咁勸佢哋

大家要記住想爭取既野 唔係唔gur 就唔支持個運動
大家加油
一我唔覺得樓主係到比緊建議而係分化緊 單純結果論 你睇下個post依加係比建議嘅人多定怪責嘅人多
二人從來都好難無視外在因素而有獨立思考
三我理由提出左好多 但諒你因為負數太多冇追po
最後 我唔係因為覺得佢鬼而反對佢 而係覺得佢內容攪分化而覺得佢係鬼 因果關係唔該唔好倒轉
大家冷靜d!!
唔割唔割,我永遠支持前線
不過我懇求各位前線,真係對狗之外既人禮貌少少
咁多日以黎,我都見到有人影相就即被屌老母
我求下各位,先試下好言相勸「唔好意思可唔可以請你停止拍攝同delete 」
我試過,真係99% work架,反而你屌佢會變罵戰
如果前線覺得煩,唔緊要咁你叫其他人去
我明白前線壓力好大,好辛苦你地
但我唔想令其他人覺得黑衫就係無禮貌好撚惡
仲有即使係藍廢老,唔好勞氣同佢地嘈,無視經過就得,變成兩邊互屌粗口真係無用架
求下你地我真係唔割啊我愛你地架
其實前線都進化緊
前線根本好理性
我唔排除有個別前線係比較激動
但我唔覺前線好大權力
佢地每次講嘅嘢就係:
唔洗叫我地走 有狗我地自然識走 你地散個陣通知我地就可以 我地見到後面冇人會退
反而而家係呢個post嘅分化撚最聲大夾惡
咁都唔叫妖魔化ho ball
推!
贊同 我覺得越黎越多貪玩
如果有唔同意見,都要俾人話五毛,真係無嘢好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞