前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
好難答你呢個問題
我反而想知嘅係你想前線做啲乜

如果講火,到最後佢地覺得要繼續用
咁基於不割𥱊原則,你真係冇辦法就係要撐
我覺得係趁住依家有時間去檢討策略
大家真係要盡力去傾清楚
務求下一次行動前線可以做出最正確選擇
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
我自己覺得 前線已經好克制 ..
真心既 如果前線聽到你咁講 同你割鳩佢有咩分別?
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
請善用起底功能
我現在正式宣佈
勇武已成condom
請善用起底功能
你不如答下我先啦 行緊嘅時候你點分邊啲係勇武前線定係遊行手足
請善用起底功能
我自己冇 亦都唔覺身邊嘅前線有
大家都好齊心 好謙虛

前線討論嘅時間
會講自己意見 再問大家點睇
可行&冇人反對先會去做

好想大家一直keep落去
請善用起底功能
請善用起底功能
更正:速龍*
我屌你老母呀樓主
我發夢係前線咁多日,邊撚到有權力可以迷戀
你以爲前線啲人唔驚?
係前線一定恐懼同不安多過憤怒囉

BTW正皮多得好奇怪
請善用起底功能
我就係唔想佢搞到好多人割蔗先出聲
我一返屋企就喺度屌 屌到而家
你地冇做錯到

朝早打狗同夜晚打黑係兩回事黎
我經過今日嘅時候都覺得朝早有啲手足已經屌完街坊就笑笑口咁行
我見到聽到已經覺得有手足呢種行為唔太要得
手足們屌緊個個可能係我老母可能係我朋友
聽到你地咁屌法好似屌緊我本人咁

夜晚打黑嘅時候我見到個情況情緒都好激動
但係我見到身邊有好多街坊都唔知發生咩事
個樣係嚇左一嚇,好似好驚我地咁
我就同番街坊講要小心藍衫黑社會
行過有個小朋友都嚇到就快喊咁
作為一個成年人見到都內疚
我要保護嘅就係我呢一代同下一代
但係我地居然嚇親個8、9歲小妹妹
我絕對唔係分化大家
只係叫大家降番火落黎
團火係要對狗同黑社會用
唔係爆出黎影響埋無辜嘅街坊

#黑警沒有一個是無辜
請善用起底功能
權力使人腐敗 不論警察定示威者
請善用起底功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞