前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
push
AGREE PUSH
冷氣軍師講野真係好大聲
唔排除有狗扮我地去屌平民

但對平民真係需要先禮後兵 be humble
次L次都係同一套路, 呢班打手真係技窮
今日響禾輋先見到手足見人想影相就大聲屌+射laser
前線手足 你地每一個都好珍貴 所以千祈唔好迷失自己 感情用事
發夢今日轉場搭MTR嘅時候,有位市民想落聲講咗句「借歪」,有位手足即刻大大聲屌佢「點撚樣啊!」
唔係指責,不過真係可以對其他人溫和啲
Pish
我無分化 不分化不割席
我流住獨血 但再咁真係贏唔到
阻你小小時間 望一望我打既野

無人講過勇武失民意 但港獨會失民意 你明唔明啫
我地有六個烈士 幾百個手足俾人拉
你打革命旗會害撚死佢地 我地要智取 唔係鬥氣
如果講我愛共產黨 有得達成五大訴求。有得贏我都會講
我地要用盡任何方法贏 唔係運動失敗瓦解

佢依家格硬話我地港獨 我地中計?
你嗌住革命去勇武同嗌住保衛家園去勇武 係咪唔同呀?
要智取 鬥氣有用咩?你覺得啲中老年和理非點諗?
你有無諗過 俾人拉左果幾百人如果真係判暴動會點?
你係個官 我地打住革命旗號定守護家園好d?
我有話停發夢停勇武咩?我唔想失民心
令運動好14年咁樣失敗左呀!
一失敗 六位烈士點?幾百位義士點?

你要明白 現階段我地唔夠打
班中老年唔會理 一扣上革命二字就正中林鄭下懷
我都係想贏 但我地仲未夠實力 得市民意未夠 要有多方實力 記住 我地年輕一代係黃!!!!將來都係黃!!!!

港__就係時機未到 你講岩左
第一關都未過 點打大佬
仲有六位烈士 大量義士呢?
你打港獨旗 真係害死義士
智取!!!!!!!!挽回民意
大部分中老年現階段反政府但不反共
中共識溫水煮蛙 我地都要識
你懂的
新口號:五大訴求 缺一不可 光復香港 保衛家園
https://lih.kg/1416278
扣上港獨會輸 正中林鄭下懷 我地要理智
香港人醒撚目 你懂的
一日唔瓦解港共勢力 無得打
扣上港獨人地仲出師有名
邊個外國都幫我地唔到
要打選舉戰!
勿忘初心 天琦都叫唔好俾仇恨蒙蔽
收皮啦入夜先帶風向
28 minutes 就2500正皮, 大家諗咩事
明白前線辛苦,犧牲大,但係由Day1已經話勇武加和理非嘅配合先可令抗爭行到呢一步,你地要勇武升級係可以,希望可以同後勤一齊諗下激進嘅時候點擺民意,聽下非前線嘅意思大家都係為成個抗爭好,以各自方式付出緊,唔好變成你討厭嘅人。

不過唔排除真前線手足其實係理性嘅,但有人假扮前線手足係到狂屌人,無論係現場定連登,令到大家覺得前線手足變哂質
唔好迷失自己呀
大埔我所見既都好禮貌
其他唔知
為左唔會變到好似政府同藍絲咁

我地的確要對自己要求高d 要不停反思
唔好過份陰謀論
講真個句
唔好神化前線
唔好教條主義
咁樣係對前線最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞