前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
agger
真心嬲到pk
我已經喺連登屌左成個鐘
咁又係 如果唔係共產黨好 邊有13億既人民擁戴
黑色五毛警報 此POST為五毛所開
末村奈富 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
巴打 我留意左你好耐

你真係好幽默

我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍

錯 應該係100倍先岩

估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力

我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀

塞返落個肚到

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

前線有咩權力可以迷戀
前線幾時有因鬧交而圍毆人
可唔可以解釋一吓

前線咁多權力
點解大家唔一齊上前線迷戀權力?
笑撚左
黑色五毛警報 此POST為五毛所開
請善用起底功能
會唔會太明顯 打手集中post
好心你地下次做得好少少
迷戀權力先on9 點會用權力去形容

哩個post話唔定可以用黎起到一大批三毛出黎
亂鳩咁射laser好多係後面既人
唔係好關前線事
屌曬你地老母
睇撚清楚內容先正評好無

衰唔衰我唔夠膽講 不如咁講 如果我一直鬧A 而我做緊A做既野既時候 可以令我得到好處 對家有損失 而我地會得到勝利既結果 依種衰又有冇問題
不如你班仆街企前線睇下企前線對速龍要用幾多勇氣承受幾多心理壓力再屌啦 個撚個都以為企前線好威 第一個食彈又係佢地 比人圍捕第一個死比人拉又係佢地 威乜撚野 人地前線有哂策略先有下步行動 屌你地10000幾正評老母啊 人地捱撚左個幾兩個月棍 食煙 你地呢家玩分化玩割席? 屌人前設身處地思考左先出聲屌前線啦仆街

唔該唔好比人帶撚哂風向 睇番前線為我地做過幾多野 唔好過橋抽板
最後 分化撚 我想同你地講句 我屌你地老母臭閪啊
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
請善用起底功能
agger
屌咪幫樓主兜啦
等佢訓醒自己解話
我真係唔覺咁叫語氣好
即係廚師煮飯難食唔可以比建議佢改善?
得特首嗰班人先可以對修定條例説三道四?
利申p牌,任屌唔割
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
請善用起底功能
連 first aid 都屌?

其實first aid 係幫你地,可否冷靜一下
https://lih.kg/1418419
只係分化post
大家唔好認真
正評個班有幾多個出個黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞