前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
咪撚分化
咁你地應該出去負責做公關
唔好俾佢帶風向
正皮 4634 -->4740 ---->4862 ----> 4953 ----> 5058 ---->5184 (45MIN)
繼續監視依個post
正皮之多不合理
每分鐘之變化
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/dxienS
其實我唔明影相有咩問題
老實你要出黎就要遮樣保護自己架啦
咁多人影你屌得幾多個
推 應該集中番五大訴求 劍指政府 而唔係黑警同相關人士
唔明點解要怪落勇武義士到,根本所有野都係官警黑合作危害市民又拒絕回應訴求,先至升級行動,仲記得721嗎?其實佢地一直都無變過!你地理應責怪既係中共!係政府!
每次半夜就特別多呢啲post, 講還講唔明點解要講得咁難聽,我比權力你,你去前線食彈加要承擔被捕風險呀,講緊要坐5-10碌呀。

真心有時我都見到好多唔夠理性嘅舉動,係可以事後檢討,點樣做好啲。
之前話死守無用,叫前線be water,佢地都有聽。
我相信心平氣和咁討論大家係會聽。
啲人成日講到兩個月好長時間,其實係抗爭時間上對比好多國家都係好短㗎咋,進化到今日呢步已經好叻,唔好咩都屌啦好嘛。
有意見就提出點做較好,而唔係一味只講咩唔好做。
權力?邊撚到嚟權力?睇過
有冇權力指揮到警察調動權?有冇罷免特首權?
淨係見到有被捕同食最多催淚彈
激烈討論姐
推到1001等佢自然收皮
義士唔好迷失自己
唔好忘記唔大訴求 我地冇追求其他嘢
推,有時諗清楚先做,唔好比憤怒沖倒思考
推 好同意
當初咁多人撐我地就係覺得我地比班狗理智
如果依家變到同理狗一樣仲有咩為
前線有分歧都打交
咪9up喎
總之對狗對自己人都要冷靜 屌屌貢對件事無幫助
我係前線都聽到啲好un耳既說話 希望大家好好對待支持自己既人同戰友
啱,我地係有腦架唔好俾仇恨支配思想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞