前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
放核彈都唔割!
請放下玻璃心,納諫!
啲左膠真係阻撚住曬
有巴打都話想打但比左膠阻止
cls
自問係理智前線。
但我都實話實說真係有前線係on9
但佢哋都只不過係收到風做嘢,各有各做
冇大台,其實香港人已經好叻
和理非可以人數屌打,起碼前線會有翻啲安全感
一少人前線都唔敢做嘢
物資好重,其實好辛苦
文宣每日打字派傳單痴嘢都好攰
FA一直係前線,佢哋仲驚自己救唔到人
如果未做過前線就唔好屌前線啦
唔想過萬正評發揮效力
驚第二朝多人訓醒見到 會令更多人灰心
請見諒 如果肯幫手更多謝
屌你老母啦
搞分化

咁多位真手足
加油
咪理呢班冚家剷
其實九成前線都好少旭手 通常比人屌老母都會開拖
同埋叫人唔好影相嘅都唔係個個都係前線
仲有其實前線係會聽意見會跟同其他手足傾
再者就算唔係前線都可以想撚狗
最後 樓主 收皮啦
邊L度書面語呀?!
我唔係想分化,但確是開始失民意。

有和理非既朋友開始屌9亂衝既人,例如嚇親細路唔敢落街咁。

我地哩段日子所消耗既能量都大,係唔係都要休息一下,俾時間沉澱一下,唔係既話我地民意只會一路失落去。

甚至我地連到底每一次點解死守,守完又等俾人捉,我地守嚟做咩,都冇人解答到!好多上過前線既都有試過咁問!

守,然後等狗到,走,被捕。哩個過程循環不息,但結果我地換到咩、得到咩?

五大訴求,無一回應過;被捕手足數字不斷上升;民意不停下降。

去到哩一刻,我地係唔係需要諗下新方向?
我地一直咁樣做,個政府都冇回應過我地既訴求,唔單單咁,仲失埋民意。

我地係唔係應該諗下有咩係應該做,有咩係唔應該做呢?

利申:成日都發夢
又書面語又口語
「屌」都唔識打

自己諗吓點解天琦會叫我哋
「不要被仇恨支配自己,在危難中,仍要時刻保持警覺與思考。」呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞