前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
比人話唔高興呀?冷靜啲好冇啊
樓主咪就係話緊你呢啲乜都屌既人囉
p牌有罪?
仲話咩唔好妖魔化前線
根本有啲前線就係咁 咩我地制裁你 仲唔係沉迷權力化?
唔係話全部
我知有好多前線冷靜理性大膽行事

個啲咩帶風向 冷氣軍師
自己諗下思考下先留言
大家和平討論
分化還分化 鬼還鬼 搞清楚先
其實前線好易扮
尤其班狗之前搶咗我哋咁多裝
係 我都係屌叫佢把口咪咁臭同諗清楚咁評前線合唔合理公唔公道
叫大家冷靜同禮貌d對市民我係同意同一直有做
火魔法係可以用嚟防禦 明唔撚明啊!
我今日發夢就見到好多前線手足保護市民
有幾個黃大仙前線手足幫咗我老母
令到我老母又深藍變黃!
你又做過d乜撚野啊請問!
你唔撚係分割 你係分化姐!
因為你都唔撚係同路人!割唔撚到
其實屌人影相真係好唔應該,同埋唔係得前線會屌,好多和理非都會屌。我明白大家會對呢啲好敏感,但都可以好聲好氣請人唔好影相嘅,一黎就發曬脾氣審犯咁嘅態度,係人都燥啦講真!我地同班狗唔同就係在於我地知咩係尊重同禮貌嘛,係咪~知道各位手足都係為其他人好所以緊張左,儘量冷靜小小,唔好比仇恨或者情緒主導行為大家加油
你班和理非要求緊前線個個十全十美啊

我屌鳩曬你班連登和理非老母啊
https://lih.kg/1416372
佢唔del你就搵水淋人咁我地同班狗有咩分別
30分鐘升左6000呀
比人帶緊風向都唔知
見我Po你舊貼就嬲嬲叫人傻仔呀
控制下EQ先啦
希望戰友可以幫我推一推post:

【極重要】請立即停止漫罵及用雷射筆射向拍照的途人/大廈單位
https://lih.kg/1418134
「當然,真正的公義還未來臨,你們或許因而心中充滿憤怒,這乃是人之常情。但我懇請你們不要被仇恨支配自己,在危難中,更要始終保持理性的思考。

梁天琦
2019 年 8 月 4 日」

時刻提醒自己
就一定唔係帶風向影響人?
裡面有消防、有海關
有佢地啲仔女
有之前show 證支持我地嘅人
請問叫唔叫無辜
講真
雖然我俾人影冇所謂,
但我明有其他手足唔想俾人影,
我只係覺得,有時加句唔該,已經差好撚遠,係好撚左膠
但吹咩,總係有人受。
我都唔覺前線係迷失喺權力入面
我覺得係仇恨嘅枷鎖太大
呢排打得太完,仇恨值係爆點
食屎啦P牌狗
親自同部分義士講會唔會比人打到仆街架,或者5毛分化狗咁屌埋黎, 今日我係黃大仙有同前線講過, "收皮啦,5毛分化狗" 就收我皮
都係個句 前線放核彈我都支持
樓主絕對on9 戀你老母權
但我地既行動都係建基於民意
我地唔係極權組織 唔可能完全無視民意
今日各區打到開花 電光火石間邊有可能每個決定100%岩
和理非 文宣咪盡量cover
咁難得搵到大家共存既方式 唔好再翻翻去雨革互屌時期
趁呢幾日檢討 星期六日再黎過

咁多位前線手足 辛苦曬你地 好好休息

絕不割蓆
推! 香港人加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞