前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
我都叫發夢係前線,的確有好多人係咪都一黎就屌人影相或者一黎就射人
我想講人地咁撚遠影,影撚到你大頭咩
真係怕嘅咪包好自己又或者好聲好氣叫人唔好影相囉
五大訴求,缺一不可
on9
保持禮貌係好緊要
其實前線有聽架,星期六仲係比較打陣地戰,
之後星期日同今日都改哂BE WATER,
前線無唔聽,但和理非都要企佢地角度去諗野,
唔同意有D人將前線同班狗比囉,前線理性既人仲有好多
理性
依家出面仲食緊催淚彈
咁我地和理非手足點贖罪 自己又唔識文宣 又唔咁上前 無和理非回合好難覺得自己有用
前線壓力真係好大呀,激動啲真係無可厚非
所以可能會直接屌其他影相嘅人,呢個時候真係要靠後排嘅和理非幫手做調停 記住政府想打民意戰,我哋唔可以輸喺呢啲地方
(P.S.今日第一次上前線做消防員,好撚驚 所以明白第一排拎盾牌嘅手足更加係壓力山大)
又凌晨出post
幫你推
目的係咩
點樣達成個目的
係每次行動要諗既野
當然宣泄情緒冇問題
但唔係次次做
荃灣好係好事黎既 唔洗嬲
今日咁多區 一齊發生
咁其他區都可以improve 架
同意
民意都好緊要,今日太多laser 同diu 9路人喇,走埋黎影大頭就話je,老遠咁影射佢做乜都唔係唔知d 老野鐘意乜都share ga 啦
不能同意更多,早排都想打編野講講
竟然字字中哂
Thank bro
唔好迷失 要清楚知道要做咩
唔想有一日被人問起,串我地同班警賊一樣
我想理直氣壯 細細聲講 都贏佢
40 minutes, 4634 正皮
繼續監視依個post
我諗樓主係想講沉迷果種榮譽感 而唔係權力
葡萄
其實好克制
一定好過d狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞