前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
有冇人發覺好多好舊嘅ac平時唔留言同開post 但最近就不斷叫人支持勇武去盡啲
由上個月己經開始講前線有班紅晒眼乜都聽唔入耳
講得好好
有時要諗清楚目的 後果先好做
唔好比仇恨矇住對眼 會好易衝動 做錯決定
我重申, 我係支持前線勇武抗暴, 被打要還手
但打, 玩火, diu人, 都應該係策略和手段, 而唔係每次出嚟o既目的
機場GOGOGO
今日現場所見
前線手足都無話激動戀戰
唔覺有樓主講得咁嚴重
冇任何作為,係到自卑叫人學你做懦夫既人真係可憐
前果排d火攻軍師我都覺得有少少鬼鬼地
要狂推
荃灣見幾個中年女人幫手叫街坊唔好影相,好有禮貌咁
後生仔我都係叫大家著好D裝備,都唔怕比人影到既,實會有人影
理性分析
我聽住有個男仔好燥咁屌 話啲記者唔知 會kick到 重屌條友係咪傻
我但我想講既係 你驚中到記者 咪同記者講 你驚中到自己友咪同自己友講
依家就係好似唔岩心水就拆曬人啲野
其實今日沙田火有小小危
極近民居同有幾下爆炸聲咁
不過可能都係咁所以入面班狗冇衝出黎清場
大家一人讓一步互相聆聽再思考啦,出面幾個POST 都係對立既
唔係個個都冷氣軍師都係分化撚 (冇人想有自己友比人拉)
亦唔係個個前線冇腦衝 (前線要承擔比人拉風險)
冷靜落黎用腦諗諗持相反意見巴打講既野
樓主開呢個post目的 好明顯
勇武之餘要保持理性
37 minutes, 4356 正皮
繼續監視依個post
由其班𡃁仔 太過衝動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞