前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
有改善地方同唔認同係兩回事
係,差啲中胡椒
善用起底功能
突然會有po衝上8千個like
我覺得呢個人相當有可疑
唔好乜都屌左先
無論前唔前線,近排的確係有班人一黎就老母問候叫人唔好影相,但係次次一有人比狗咬就要上黎求片,咁邊度比片你
無論前線定中後排,你覺得你做既野怕比人拉既係咪要保護好自己先,就算工程兵拆馬都會叫人用遮陣圍唔係屌記者先啦
我同意佢講前線戀權係過份 前線只係受尊重但無權
但佢講既其他野都值得大家深思
岩啊, 順我者昌, 逆我者亡 誰敢反勇武? 即是鬼 多正評? 一定係假架,
我提提你你呢個comment本身五毛味已經好重

唔多講,總之你相信前線義士質素
上去最前發夢嗰啲唔係單純打得
我絕對相信佢地會講道理
發夢行埋上第一排
聽到子彈飛向自己
我好明白壓力好大
但依家你對住既係街坊或者同路人
個班唔係你敵人唔係班仆街狗

唔好一黎就屌9街坊
唔好一黎就射9街坊

先禮後兵

唔好將班狗個種唔提醒唔警告就射9人既惡習
放係自己身上面

求下大家屌9個post鬼之後
認真諗一諗

我唔想輸
我真係唔甘心
我唔想輸
問題一定有 希望大家現場見到可以作出友善提醒啦~
自己都有發夢,有人會激動但係都有人會大叫冷靜!!!
意見收到曬! 我地會再做好D咖啦!

重組警隊 獨立調查
五大訴求 缺一不可
堅守香港 保衛家園
加油前線手足
今日見到你地逆流而上好感動
但係除左對狗之外
對市民要保持友善
實會有D垃圾藍絲自私撚唔好同佢嘈
解釋而家都唔撚使
但唔好同佢地動氣
最後真係好多謝前線,你地好撚有型
屌,好開心今日終於多番啲清醒既人
唔係一開呢類post只會比人屌5毛,分化撚
永遠要記住「與怪物對抗的人應當小心自己不要成為怪物」
經過今日真係唔該大家冷靜下
諗下我地當初係為左咩而企出黎
咁仲死 原來咁多人認同樓主妖魔化前線嘅言論
前線係理應同必須享受特權
一係就大家搞返遊行靜坐好過
開始迷失同享受權力
呢個真係好嚴重指控
試下諗下大家出去發完夢
好彩既就無損無傷返到屋企 仲要望到呢D垃圾POST 就黎成萬正評
你會點諗?
話說你咁樣算係回應咗人架喇?
真心覺得大家可以檢討下先
但係絕對唔會因爲過左今日而割蓆
香港仲好需要你地
屌你 個post每秒啲正皮都上升緊。。。
有無諗過點解咁易俾人帶動到?
可能根本有好多和理非都有咁既感覺,再加呢個post助攻,妖魔化前線。諗返轉頭我都差啲中計
清醒既,唔好淨係留句「分化post」就算,要以理服人
一個鐘頭,九千正評。

連登無鬼?

我賭賓周都得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞