前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
今日唔係第一次玩火

同埋驚比癲狗咬,唔係令自己都迷失嘅藉口
事實係而家場運動已經發展到超乎晒預期,前線同警察黑社會頂到衡,不斷衝突,互毆、警署放火...

我唔怪前線唔割席,但前線唔好一句冷氣軍師就唔聽人地理性分析。
而家做每一個決定之前,真係諗諗個目的同效果先
原本放火係為set roadblock,但狗屋放有咩意義?
真係為出一啖氣嗎?
你同唔同意民意流失緊先
你覺得民意對我地黎講重唔重要
啱, 宜家開始麻煩大家有禮貌d
我地要有EQ, 唔係同狗有咩分別?
講到未你地咪係葡萄前線 想令到大家覺得前線其實同一般同路人一樣 難聽啲講 前線真係特別 真係神 因為佢地敢犧牲自己條命去搏 同輸俾恐懼嘅冷氣軍師唔同
你願意講 希望前線都願意聽
我哋再傾傾點樣令場運動健康啲
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/1416690
要屌一屌醒 有時上晒頭
唔覺有流失
問心如果你覺得做前線有無上權力
你會唔會忍到今日先玩火?
保持理智
因為有理智同智慧 依樣係人同狗有分別
香港開始睇到曙光,因為有你地。 也越來越多人支持你地,因為見到你地做每件都有商有量,民主就係肯去發聲和肯接受不同既聲音。繼續支持。
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/1416690
唔好再停留係同温層
睇下你有幾多負評
比意見 唔係分化
咪再拎分化做擋箭牌唔聽意見
我覺得 呢個係前線值得深思既問題黎
唔係割蓆問題 而係運動方向既問題
但我懇請你們不要被仇恨支配自己,在危難中,仍要時刻保持警覺與思考。
有時見到回覆話好悶/又係和理非/冇得撚狗
呢種心態真係破壞緊場運動
如果對方無賴你就要無賴
咁依樣唔係我地爭取緊既法治民主自由
我支持遇到黑警黑社會要打要保護自己
但遇到街坊影下相就衝上去屌人 射人
今日仲打人 打爆人地私家車玻璃
依啲係我地爭取緊既野咩?
你做緊既都係中共咁以暴力打壓異見
同埋社運民意係好重要
普通影個相share出去比人知遊行緊
都要比你追住屌 迫佢開手機del相
係人都覺得你係暴徒
個人認為唔係大頭咁特定影就可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞