前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
我屌你老母啦p牌仔
總之 邊個郁手郁腳 或 令手足有事
野蠻人只有用返 野蠻方法 對付
咪再做 打不還手的 真心膠
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
因為我地係香港人, 重要關頭先係考驗我地抗爭者的質素。
https://lih.kg/1418468
屌還屌,洗唔洗講到咁難聽話人享受權力
所以我都係想樓主檢討下
不過佢訓左
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
因為我地係香港人, 重要關頭先係考驗我地抗爭者的質素。
https://lih.kg/1418468
Dllm
睇樓主個底就知成日講野出黎講錯野又無人認同果隻
但overall 大家都係想場抗爭變得更好
無謂分化割蓆傷手足感情
請善用起底功能
唔好再推依個垃圾post 我都唔會再覆
五毛係唔需要特登分化
只需要將原有意見放大就得
所以實有真心o係入面
不過有幾多就唔知了
原來有排先爆

比佢沉啦 五毛集中post 權力呢個term都拎得出 自己友唔好回
請善用起底功能
請教埋,佢地唔同意之後嘅做法
由佢地繼續?
麻煩勇武唔好咁容易被分化!
咁你答我佢用乜野客觀條件推論前線係享受破壞快感,沉醉權力而做戇鳩野 而唔係因為其他原因囉。

玩陰謀論我都識
提埋前線
唔好因為企前線就收黑錢打人呀
唔好以為企前線就同外國勢力勾結呀

冇證冇據講乜撚野陰謀論
冇客觀條件做推論就屈前線食死貓
重要果部份就輕輕帶過
污名化果部份就大大聲

輿論戰我有少少研究 你愈同我辯就愈清
你可以試試
前線係唔係有warrant,每月有兩萬八,仲有OT.Allowance呀? 噏得你就噏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞