前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/1416690
其實講得好岩
首先唔好理關唔關和理非事 點解咁多人屌克警濫權因為大家都清楚佢地暴力行為唔合理 得唔到民意同民心支持 如果前線都係為左目的失去民心 最後只會比政府成功
同意
cls
同意
我一直有叫人第一句對影相人好聲好氣d
我係同意我地可以冷靜d同有禮貌d
但樓主一黎就屈人貪戀權力話同黑警無分別
都唔知把口係咪食撚左屎定無腦
上多d前線用屎眼睇清楚d先啦
你講嗰啲根本就唔係樓主講嘅野
左膠收皮啦
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/1416690
而家係討論
唔好互相謾罵
ok 咁最後勇武走曬 你地和理非一齊日日合唱今天我 個運動會更好?
唔好因為情緒, 令自己變成原本自己最憎既人

就算出核彈都不割 , 但大家要勿忘初心
比人屌我都要講

坦白講呢排所謂勇武已騎劫個運動,做英雄做神,無視和理非同街坊既付出

遲早得番你地行,冇和理非幫你地朝早出黎,你有種咪行24小時;冇街坊幫你地屌,你地只係暴徒
或者搵劉西涼主持個網上直播嘅集思會又得唔得?
唔好做自己曾經痛恨既人呀
保持清醒
我會係後面一直支持你地
push
唔係要割 係提醒大家可以做好啲
要割就直接怒屌前線啦... 希望大家明白
先利申
我由6月9開始發夢係前線到今日都未醒

運動由金鐘轉到依家社區快閃
要係每區遍地開花
引到更多人支持
一定要減少擾民

封路呢d唔落街就算
但作為街坊係自己窗口望下樓下點 好正常架咋
俾著你既老豆老母未必夠膽落去睇
都會係樓上望下關心下

唔洗一黎就照燈屌鬼
咁樣落去
社區快閃係耗費班狗既精力之前
已經令更多人想息事寧人

要贏
就要做好自己
時刻反省有咩可以做得好d

我唔想最後大家變左靠聲大逼人跟你個套既人
得最尾果句係道理
人地出刀,你企係度比人斬?
個世界不嬲都係少數勇敢於出頭既人決定大部分人既命運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞