前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/1416690
Agree!! 每日同自己做一個self-reflection係好重要!
我知大家都好攰 但反思吓都絕對無壞
只要前線係有獨立思考過就ok。
我絕對相信前線有智慧去做決定。
依家發生荃灣斬人,更加需要勇武!
係!
勇武,你地係有特權!
下次如果有左膠妨礙執行職務
唔好猶疑
綁起佢
交俾身後既和理非去處理
[置頂] 連登投票系統或已失效
https://lih.kg/1416815
唔同意流失緊 因為好多街坊加入一齊屌狗
以前深藍既人屌班後生都無2014咁癲

民意係重要 呢個係基礎
唔好神化前線 唔係前線做所有野都岩
咁都遮晒樣啦 我都有份拆 但我一路都唔明開遮有咩用 都包都實晒真係有人認得出我地咩

我地見人影相用電筒射佢地 為確保冇相留低 最好搶埋佢地手機
有持相反意見嘅 打到佢地支持我地
光復香港 時代革命
唔覺,由銅鑼灣行到北角,目擊曬打車全程。有個肥仔好理智,叫:我哋唔係暴徒,唔好打佢
如果唔係一早打咗
睇住一班人無睇到發生咩事,係後面狗衝上嚟就一嘢扑爛架車
民意係邊一班人?
Push
就好似天琦屌泛民「教條主義」果條片咁講
「兄弟爬山,各有各做」都唔係教條黎
一旦過咗火位,本來支持前線義士ge民意都會開聲
我覺得個局勢係開始失控
但係認真諗,最怕其實都係鬼

憑我自己經驗,我覺得727前既勇武後生仔
唔會諗到放火燒警署,燒炮仗同拉彈弓掉石

一定會夾埋和理非做事

負皮我都係咁講
我612前線到依家 我完全唔同意你講法
前線都係人 同普通人冇分別
so far前晚同尋晚有好多時都係直屌+照9住
好似班警犬咁
一有gear就可以亂射人
依家發生荃灣斬人,更加需要勇武!
係!
勇武,你地係有特權!
下次如果有左膠妨礙執行職務
唔好猶疑
綁起佢
交俾身後既和理非去處理
收皮啦p 牌5毛
EQ低既麻煩比自己冷靜幾日, 聽下人勸
因為肯搵命博, 兵員珍貴, 所以獲得特別厚待寛容.....
只要你有理據 冇人理你係咪p牌
唔好就咁一句停一停諗一諗
有巴打話
做得前線壓力同緊張跟本無時間思考任何野
你個腦只係會用盡方法去衝,燒街縱火乜都做
理唔到咁多,因為你係前線。我地明!
但真心想你地抖一日望住直播,諗一諗自己做既係咪已經超愈左我地所共識既底線,係咪現場身邊巴絲進諌都完全唔聽呢?當初為咩而企出黎,然後諗諗而家既自己,那份初衷還在嗎?尼采果句我覺得講得好好「與怪物戰鬥的人,應當小心自己不要成為怪物。當你凝視深淵,深淵也凝視著你。」內心深處恐懼的對象,其實源自於自己不受控制的心靈。我每日都會反醒同檢討自己一次。
We are all tgt. 不分化。不割蓆。共勉之!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞