前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
割包皮都唔割蓆
推爆個post等佢沉
玩核彈我都唔會割席!
一本正經喺到胡說八道!核彈都唔割啊

邊個分化五毛撚就比人雞姦爆屎眼(仲要唔落KY)

邊個分化五毛閪就陰道炎流綠色臭西汁

分化前,為左碌撚!停一停,諗一諗!
我要你地分化撚五毛狗睇到!!!!
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
屌好難爆 有無多d人幫手天光前推爆
不分化 不割蓆 不譴責
善心推爆分化po
絕不割席

求幫手爆post
訓醒唔想見到
push
此POST內有五毛分化 小心提防 負皮推爆沉底 你我有責
玩核彈我都唔會割席!
分化post快啲爆
勇武和理 唇齒相依 絕不割蓆

記實依點 唔好比有心人挑撥離間

be humble所有人都需要
勇武風險大成本大 而和理非長期大型罷工好有用 但又好難做到
其實大家都唔係必勝的 各有難處 大家都盡量對自己手法謙虛少少
電腦人工智能分析:
此帖
80%為 分化撚 出帖,
20%為 五毛鬼 出帖,
大家切勿盲目相信!
香港水深火熱 保護手足 人人有責
一本正經喺到胡說八道!核彈都唔割啊

邊個分化五毛撚就比人雞姦爆屎眼(仲要唔落KY)

邊個分化五毛閪就陰道炎流綠色臭西汁

分化前,為左碌撚!停一停,諗一諗!
我要你地分化撚五毛狗睇到!!!!
玩核彈我都唔會割席!
上啊
絕不割席

求幫手爆post
訓醒唔想見到
咁我想知和理非依家對前線係咩?
或者單係你又覺得和理非點解會咁做呢?
我相信只要依家大家有返共識 就可以齊進步
因為前線代表著我哋200萬+1既睇法 好辛苦
見你敢表達 我都唔想俾人一開口就粗口問候 好灰 咁真係唔會再有理性討論
點先係討論 又唔係分化

出完去就中暑 好無助
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
不分化 不割蓆 不譴責
善心推爆分化po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞