前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
分化撚有9758個like,
中伏!比人帶左風向
因為好多人真心俾左正評
沉迷權力? 你都好撚嘢
喂 今日做左幾多個鐘狗?去到邊都比人屌好唔好玩啊?

啊!sorry, 你邊有能力搵2萬幾蚊做狗,你5毛一個reply咋嘛
所以同個正皮升到cls有咩關係?
我有話佢講啱/錯?
依家係屌緊個正皮有問題啊
其實有無可能組織一隊小隊,專係安撫同過度興奮既手足,提醒佢地勿忘初心
去撚咗邊呀樓主?
返咗去狗屋覆命呀?
都冇妖魔化,純粹提醒
我哋已經冇分化嘅本錢
林鄭今次呢招群眾對群眾,好撚高招
只能智取,不能盲目勇武
次次星期六日勇武,前線會越來越來少人
到遲啲真正需要勇武嘅時候,就會唔夠人
本身一開始係和理非,之後武,再和理非,呢家次次勇武,會嚇到一班和理非唔敢出
我哋要政府答應五大訴求,唔係次次出去打狗

利申 支持前線
姑勿論佢地咁做有冇嚇親市民
你竟然將冒險會比人拉嘅前線講到出嚟係為咗享受個過程
仲將佢地同火力強大打人冇後患嘅黑警相提並論
你呢番言論根本侮辱緊前線手足
唔該你唔好扮理性持平實情喺度搞分化
好撚多篇長文屌鳩前線

全部打字好似唔撚洗時間咁

分化撚好嘢
又講理性 屌你老母
講左我唔敢講嘅嘢
我都好驚佢地會變成紅衛兵
但係開po絕對會比人屌
佩服樓主嘅勇氣
借位一推
【民意反擊戰】我地要做一樣黑警永遠做唔到嘅事
https://lih.kg/1417880
保持冷靜理智
唔理人地講咩野
有則改之 無則加勉
講咁多理性邏輯無用 而家連登根本好多焦土派想香港人全部攬炒 中共出老解 老生常談係連登大多數只會接受到一種意見 唔啱就會屌 而家嘅做法就係要犧牲一部分人利益 唔會尋求共融
同意
要三省吾身 運動先可持續發展
收皮啦 就係你依啲言論污名化晒整個前線嘅形象 製造出前線屌人嘅image 你有乜資格屌人?有咩權力?
呢位巴打就高質啦
依家一黎有人帶風向
二黎和理非覺得前線太暴力開始想割蓆
難為前面既頂完返黎仲要比身後既拮幾刀
一到夜晚又黎分化,辛苦了
鬼唔鬼根本任人講
唔好自亂陣腳 善用批判思考能力啦
就算老豆老母講既野都未必岩 自己判斷啦
上次我都見到有街坊定唔知行過既途人想影一下個封路位就俾人屌又用雷射射佢又話係鬼 我明白驚有鬼或者驚俾人影到 但要冷靜同了解 如果唔係就同失控既速龍冇分別 可能佢原本都偏向示威者最後變成唔幫或者覺得同真正暴徒冇分別 就係因為咁失民意同民望我覺得可惜 途人就一向都八卦啦
btw香港人加油 我都知大家攰啦 但唔好學狗咁 濫權失控
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞