前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
我地要自己先冷靜 頭腦清晰先諗得快過佢地
唔好被憤怒蒙蔽雙眼 要保持雪亮嘅眼睛
樓主都冇出現過 分化到咁都正皮?
公審黎家
推 值得睇同反思
agger
撇除權力嘅問題...

我相信大家都有目共睹行動越黎越升級,某程度上係內鬼係政府其中嘅一步棋,內鬼煽動大家情緒,影響我地嘅行動觀感,從而令我地逐漸失去民意。

所以手足們要無時無刻記住理性分析,千其唔好咁輕易被煽動!做任何決定請三思!請對準目標!

Be Water! Be Humble!
算啦,好多根本已經上曬頭,為打而打。到左今日,仲有幾多人記得出嚟為咩?定係五大訴求已經成為出嚟亂咁破壞既藉口?周圍走周圍打,倒不如總動員圍特首/律政司佢地既地方啦。
推 我都唔想輸呀

求求大家冷靜啲理性啲
人地講咩都好
有則改之 無則加勉 啦好唔好
屌拿星 f5 一次升百幾

唔係唔比有其他意見
係灌水速度唔合理
兄弟唔洗咁嬲住
呢個鐘數點會有可能一個鐘成萬正評
好撚明顯鬼鬼地呢單野
咪撚on9啦,你個兩點3我都唔知有邊個前線有享受過
但佢講嘅係事實
呢啲就係人話啦 有咩不滿咪提出建議 下下用怪責同妖魔化嘅語氣去攪分化 既無助件事 亦加深矛盾
樓主開完post就去左訓教
真係好撚關心義士
澄清先,我無話佢地係前線,我唔肯定但我睇佢地裝束就唔似前線,我唔知個幾個人講呢句係咩心態,但我只係想佢地認清自己做緊咩
和理非同勇武一直都係互補,大家緊記不分化不割蓆
就算大家有時衝動,就互相提點,大家要不忘初心啊

咁你解釋吓近萬正皮邊撚度嚟啦,俾人帶住走都唔撚知!
我地同一目標, 大事大非冇人會同你割𥱊
但各位勇武請諗多一層 反思一下,
我覺得都係主要唔好郁D就屌老母
對中立/未FC既人有禮貌DD
逗多兩逗都知佢地立場
黑驚黑社會話知你點對佢

五大訴求,缺一不可
不割𥱊
Push
笑撚死
勇武和理非,唔好互屌,唔好中離間計
有咩唔啱咪講到啱
你地兩班係相親相愛既隊友黎㗎
Up
冇撚覆
你睇下陳浩天 今次乜柒都無做又俾人屈 砌生豬肉
你明唔明 港獨係違反基本法
我地現階段係無能力達成
你有勇無謀有撚用咩,屌二下勇武下 就會成功?
我地現階段無資金無人才 獨乜撚野?
我地連一個林鄭都搞唔掂 你獨條撚咩 我夠想啦
唔撚係嗌就有架 我地要智取呀
再係咁 個運動又會好似14失敗
六個烈士。幾百個義士 我唔撚想前功盡廢呀屌

我無分化 不分化不割席
我流住獨血 但再咁真係贏唔到
阻你小小時間 望一望我打既野

無人講過勇武失民意 但港獨會失民意 你明唔明啫
我地有六個烈士 幾百個手足俾人拉
你打革命旗會害撚死佢地 我地要智取 唔係鬥氣
如果講我愛共產黨 有得達成五大訴求。有得贏我都會講
我地要用盡任何方法贏 唔係運動失敗瓦解

佢依家格硬話我地港獨 我地中計?
你嗌住革命去勇武同嗌住保衛家園去勇武 係咪唔同呀?
要智取 鬥氣有用咩?你覺得啲中老年和理非點諗?
你有無諗過 俾人拉左果幾百人如果真係判暴動會點?
你係個官 我地打住革命旗號定守護家園好d?
我有話停發夢停勇武咩?我唔想失民心
令運動好14年咁樣失敗左呀!
一失敗 六位烈士點?幾百位義士點?

你要明白 現階段我地唔夠打
班中老年唔會理 一扣上革命二字就正中林鄭下懷
我都係想贏 但我地仲未夠實力 得市民意未夠 要有多方實力 記住 我地年輕一代係黃!!!!將來都係黃!!!!

港__就係時機未到 你講岩左
第一關都未過 點打大佬
仲有六位烈士 大量義士呢?
你打港獨旗 真係害死義士
智取!!!!!!!!挽回民意
大部分中老年現階段反政府但不反共
中共識溫水煮蛙 我地都要識
你懂的
新口號:五大訴求 缺一不可 光復香港 保衛家園
https://lih.kg/1416278
扣上港獨會輸 正中林鄭下懷 我地要理智
香港人醒撚目 你懂的
一日唔瓦解港共勢力 無得打
扣上港獨人地仲出師有名
邊個外國都幫我地唔到
要打選舉戰!
得罪講句你地係又屌唔係又屌已經輸左好多綠色同淺藍俾對手。場波唔係二元分立左去鬥,係不停咁令到對手同路人越黎越少,贏面先係我地到,唔洗再發咩白日夢美軍來了我來帶路,自己香港,自己救。
雖然對手唔信警察,但都唔係對你地黑衣人有好感,大把上左年紀中老年人都話怕行示威區因為你地眼神惡,郁D就大聲話人係鬼。其實呢D野真係有好多手足做好,唔差在前線手足做多少少,盡量示威者以外嘅人做任何動作都先了解左先。

岩先發夢快閃狗總行駱克道,鬼佬想八掛影下,你好聲好氣講NO PHOTOS 佢地係唔會反感。當然你可以話鬼佬會明,但同樣師奶仔亦有唔少會因為你地好聲好氣講佢地唔再去做,唔好自己先入為主歧視左阿叔阿伯阿嬸就係對手陣營要黎篤灰,你要令對手加入你陣營連遊說功夫都唔做淨係laser同屌其實都同時浪費左和理非好多心血。

另外有去開發夢真係知道在場好多人都包到實晒,其實真係100個入面得1個可能因為太熱或者飲水先除罩,見到有人影咪上前了解再叫佢delete D相,好過laser同埋怒屌,同埋每次起據點發夢都無人睇天橋呢D花生位就梗係多人影啦。每次發夢都見到好多人真係發緊夢唔知自己做乜鳩,起鐵馬又無份做,分物資又無份做得個坐字,又識上黎連登屌唔要大台但自己又唔自動自覺做好份內事咪搞到場運動真係好亂。

我個人而言真係支持無大台文化,各有各做同埋大家前線領頭羊做leading角色,但唔該出去發夢真係唔好發夢,睇到有咩可以做就做,sogo岩先真係有D口角可以避免,對手一招又一招射埋黎,仲係屌同laser,話就話出到核彈都唔撚割姐,愈黎愈變差你好難令非勇武嘅人再繼續撐人數。

總而然之,和理非要學習勇武係呢場運動帶來嘅成果,而勇武亦都要學集和理非點樣可帶到輿論,特別勇武所做嘅野好多人都睇住,大家互相配合深化行動,記實三不:不割,不篤,不譴。

切記要每次完結都要反省,場波上半場都未撚完,5大訴達成先叫贏5比零。

謹記光復道路係包括埋愚民啟蒙
已經有好多和理非說服到家人支持勇武
亦有好多街坊都睇到你地所做嘅野係為香港
大家一人行多步,再嬲都要做好公關

Be water, be humble
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞