前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
前線好勇敢 辛苦晒!
望住佢地上full gear會覺得佢地好偉大
不分化 不割蓆 真心全部係英雄
我愛你地
正名一下
前線雖然可能有啲情緒不穩
但佢地並無權利在手 亦無任何優待
我絕對唔會話佢地迷失權力
必須澄清,好多鳩屌人嘅係企得後嘅朋友,唔係勇武
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/dxienS
Pish
和理非有冷氣KOL指揮,開始同前線脫緊勾
燒宿舍真係有d over 有消防救護既人啊
五大訴求
感覺已走向另一方向。這亦是每個運動的迷失階段,開始便會到碎裂的時候。因大家的目標已被仇恨所侵蝕。

試想想目前的狀況是:
一見警察就侮辱
一見警車就破壞
一見警署就放火
一聽唔順就diu
一言不順就開拖
一見白衫就想打

那五個訴求去咗邊。
咁樣的行為同621元朗班鄉黑有什麼分別

最初大家用盡力去說服人加入和支持。
現在殺得勝喜,唔理後果只追求破壞。

那沒有和理非和群眾的支持,可支持到幾時。

請不要被仇恨令大家失去理智。

請原諒我這個P牌。但我真心希望你們成功和平安。

咁都叫戀權?
佢地學生 普通市民有咩權呀
On9
場運動贏 唔係只係撤回或者香港獨立咁簡單 如果沈迷權力 之後只會係濫權者換新血咁 要記得我地嘅目標 毋忘初衷 要時刻提醒自己留意自己嘅言行舉止係越來越似一個濫權嘅人
我覺得你批評緊既唔係樓主講緊既野
你講緊既係遇到黑社會應該點做
樓主講緊既係面對淺黃/中立既市民應該點做

攻擊無辜市民對我地完全冇幫助
一兩次可能都體諒你
但係繼續落去
燒埋人地果壘(eg. 鬼叫你同黑警住埋同一座宿舍呀? 所以响佢樓下燒應該)
點樣繼續撐你?
唔係所有市民都會諗“最衰都係政府啦搞到我俾人搞”
佢地覺得唔岩聽既意見 就話有人帶風向
唔比呢個係大家主流諗法
做人好多時認為岩既野在先
再搵唔同既點support自己

理性冷靜 大膽行事
大家都冷靜諗深一層
唔好下下屌左人覺得自己一定岩
CLS 咁嘅post 每分鐘多過100 正皮大家知咩事
一定要保持清醒
就去到文宣組既工作啦
當然前線都要保持冷靜 多啲禮貌啦
唔好再停留係同温層啦
泛民左膠知自己無任何 貢獻,出d咁既post扮世外高人,好撚可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞