前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
終於有人講我想講好耐既嘢

自己人一有異見 好似得罪你全家咁
有異見 好正常 唔需要分化自己人
要記得大家所追求既係民主 唔係專制
大聲都可以有禮貌唔洗用粗口
巴打講得好中
但係無得推cm
不如你自己開一個新po講再推?
強姦犯都咁講
我地咸濕?我地隨時比人拉架

呢個想法 直頭痴線,
無可否認 你地就係戀權
咁的確佢同戀權黎比喻係用得衰
但be humble 依個意思係提醒
我都相信前線好多都好冷靜理性
先做到咁多咁勁嘅策略去應付班狗
不過提下又冇壞咁解
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
請善用起底功能
請善用起底功能
呢啲垃圾po 解鎖做乜鳩
推~大家有無發覺,由運動初期仲會唱Hallelujah 圍人,到而家真係打勻全香港.....感覺小部分前線,正如梁天崎嘅公開信講,比仇恨充昏頭腦,唔止係對住警暴同黑社會嘅自衞,有啲位真係為打而打,好似想尋找刺激,當左打wargame或者升裝咁....

我強調,只係小部分前線有呢啲諗法,但一啲新參加抗爭嘅人,就會不自覺受氣氛影響....
睇你諗點分化諗得快,定我洗得快?
有咩權力都痴線
因為已經有道德高地
唔受控制已經係事實
請善用起底功能
今日本黎就一定要大大單野
你估對家唔會諗住點樣事後引導輿論咩
雖然一定唔會係全部5毛
Blocked
大家唔使太上心 個post係一群三毛整出黎
請善用起底功能
我屌你老母
前線勇武唔係condom
理性分析都唔撚俾?提出建議都唔撚俾?
你共產黨嚟㗎?有錯就要認㗎啦屌
到底佢哋有咩權力???
每個人都係做自己
你都可以衝上去迷戀權力架喎分化撚
有裝冇裝都分到啦,你唔好扯開啦,就算勇武又好手足又好,禮貌最基本啦?
我一個廢中行入去年輕人裡面,完全唔覺有人排外亂屌人,畀人屌得嘅一定自己有啲問題,明撚知大家唔撚鐘意人向人影相你係撚都要影,影得就預咗人屌啦,前線畀人影到相畀狗拉撚咗叉廚暴動要坐幾碌㗎,影相打咭真係好撚得意?唔畀影相都唔係呢一時三刻嘅事啦,兩個月嚟不停聽到叫人唔好影相啦,你唔好同我講成兩個月你都唔撚知規矩
屌人影相真係好仆街
怕人影既包實自己啦
除左市民街坊都有記者影
邊管得甘多丫保護好自己
係又屌唔係又屌
驚唔好出
出保護好自己
包到實一實影左都無用
唔包又怕人影既好底能
亂屌市民街坊真係好樣衰
幾多街坊落樓支持大家丫
大家有咩資格屌街坊影相丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞