前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
樓主支持你 我成晚唱反調想人反思
你呢個寫得好好
人地居民喺自己屋企影相有咩問題?義士應戴口罩保護自己!
前線手足真係要聽下人講
我見你地一黎就大聲屌人影相自己都覺得你地有d恐怖
其實真係好多純八卦既人影下相only
就算真係有鬼
你地包得咁實係唔需要驚佢影到你
同意,唔係分化
只係想前線各位巴打冷靜D,唔好變成自己討厭既人

利申:每次都係中後排支持你地
Be humble
push
大家留recorsd, 再report比admin, 睇下發生咩事
依個POST一定有問題
1點半之前可唔可以突破5000正評
有咩只係識屌人冷氣軍師
唔思考個問題
收皮啦凸 我係p仔得罪你?
唔通冇p字全都係黃?我真人都識啲狗玩連登啦,只係依家冇聯絡。
LM
Push
希望大家對住路人同反對聲音可以冷靜小小 因為普通街坊都真係會驚 圍可以但唔好郁手 除非對家郁手先 對家郁手就唔洗客氣 狗就唔該大力d只要唔死就得
真係搞笑,我都有睇個個post,咁樣講嘅唔多,反而好多都話要比正確資訊前線。
同埋是旦一個三毛都可以講呢啲仇恨言論,連登ac 對唔到身份,點解要入埋前線數?
大家都檢討一下自己就夠,
亦請大家對前線有點信心
我相信前線唔係只會衝,同時亦好聰明嘅

我地比政府好係因為我地有自省能力
因為我地會改
勇武有權利 優先俾狗拉嘅權利
大家唔好活係自己個世界到。人最勁嘅武器係反省啊!

黑警已經識得做show,我哋都要進步!
36 minutes, 4211 正皮
繼續監視依個post
呢個問題跟本係古今中外文官同武官既爭拗,不如大家做返自己能力做既野,往往效果更佳

我都睇唔過眼有事連登,冇事冷軍,不過你都改變唔到佢地,不如各有各做,努力
控制唔到其他人 做好自己先
理智嘅人愈多愈唔易俾狗/情緒上頭嘅手足帶動風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞