前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
無論點 毋忘初心
已經出聲屌咗嘅唔緊要 其他人會幫你地解釋返!
屌完冷靜返就得
你收皮啦, 屌勇武, 割席撚
咁可唔可以屌你用5P吾?
風向post
今日係ssp地鐵飛左3架車 , d前線就係到diu 拍門 , 我知你急但可唔可以冷靜小小呢 。 同埋如果速龍入埋月台捉人咪仲有noise !!??? 個月台仲有好多普通市民架!
之後有個前線拉大隊走 , 1分鐘後地鐵有車走 , 但係架車極小人!然後速龍就係ssp出現啦 前線我知你辛苦 但可唔可以冷靜d呢 成日唔聽人講野 , 真係一係鬼一係唔用腦
呢頭睇完個post講乜 轉頭就見到你嘅偉論
Push
比人打梗係還拖
依家講講緊係每日圍狗屋 放火等等

可以轉場針對返政權
唔好比林鄭成功扣我哋帽子 話我哋係要港獨 搞亂香港
我哋係要五大訴求 缺一不可 要更民主嘅香港
收皮la,前線搵前途,生命搏,你付出過d咩呀
推俾前線手足
回家路上睇

我地希望你地每次都可完完整整翻屋企
各位前線兄弟
大家要諗清楚每個行動係咪對件事有好處先做
辛苦了
Respect all, fear none
true

係都等聽日留意下

連登而家好撚奇怪,同一個post

今晚同聽朝 氣氛、風向 已經好撚唔同
同意影相個part. 真係無必要一黎就屌哂鬼
唔好衝動,我睇直播有某一兩個前線手足真係好衝動,會累埋其他手足嫁
好似荃灣斬人咁,有個手足無啦啦單拖衝前,要另一個灰衫手足去幫手叫停之類,搞到佢俾人斬…如果唔係可以避免(當然果個仆街呀叔都有責任)
我的確欣賞同佩服前線為香港既犧牲

但請冷靜思考下 不嬲香港示威者既掌聲係贏在邊度

勇武係啱係需要 但唔好太偏離軌道
Be humble
要小心行每一步
巴打有料我都係諗起Stanford Prison Experiment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞