前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
反正比五毛推上咗熱門,無得放落黎,洗撚死你
好強勁既網軍
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
有乜野權力可言 ?
分分鐘有好多前線本身係高薪厚職
之前有老師 有機師
使貪你宜d 爛鬼權力
咪on9啦
前線手足真係攞命搏架
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

勇武冷靜
只係劉細良班人係度搞緊分化!
新ac
我錯 認衰
樓主係講得唔好聽
但係佢d point我有體會先正評
前線果班 仲衰過 元朗果班仆街
dllm
請善用起底功能

咁啲狗射頭
民居瘋狂射Tg 又有無過火??
有陣時我都明 一定會有仇恨
但純粹放下火 又無傷到人 你咁激動做乜?
不如沉啦好嘛?
有無聽過連衛兵
玩撚完 咁多人俾P牌帶風向
請善用起底功能

block
利申: 身邊好多淺黃
可能前線到左依家壓力真係好大,但係同和理非真係越走越遠。
我地出聲唔係想怪責前線,講真感激都黎唔切,前線付出真係好多。我地只係想成個運動好。
由六月初既"勇武和理非決一不可","和理非是盾,勇武是劍"
到左而家"和理非行得太慢","支持既就繼續會支持",屌埋"泛民、左膠、社工",覺得"放火冇咩問題",根本就再冇討論既空間。
我身邊全部都和理非,佢地見到呢D 絕對會反感,但係前線好似已經唔再理佢地點諗,究竟係覺得和理非唔緊要定係覺得和理非點都會支持?呢個 post 既正評應該睇得出和理非就算唔割席,都一定會有意見。
唔好一味話D人冇割席就ok,好多人割左席你都未必知,到發覺身邊都有人割席既時候個運動已經完左。
直接 quote 梁天琦:
政治的工作不只是要令支持自己的人繼續支持自己,而更是要令不支持自己的人轉為支持自己,改變想法,認同自己的方向。

假如我們希望社會能夠寬容地看待被論定為「暴動」的「暴徒」,理解這些無聲者的訴求,接納這些無權者的諫言,我想,我們必須警惕每一言一行,到底會更接近目標,還是距離更遠呢?

我覺呢個 post 其實就係指出左呢我地呢兩件事都真係做得唔好。
P.S. 深夜回覆唔係因為係五毛,係次次有事都瞓唔著
咁叫語氣好?
你重新定義左「語氣好」三個字呀哈哈
我覺得照呢個講法防暴語氣都唔算差架啦
哇屌,網軍攻陷連燈
屌你老母
負皮上頁啦 屌黎都哂精 唔講仲以為去左香討
聽撚左你地講啦
唔上去捉掉玻璃撚啊嘛
又割 係咪痴撚線架
勇武變condom到而家做埋畜聾
你係咪傻撚左啊
講好的不分化 不割蓆 不指責 不篤灰呢
呢啲咁嘅濕鳩pos有過萬正皮 我心服口服
以後出我會照出 唔會做任何野 黎湊人數算
請善用起底功能

反正比五毛推咗上熱門,無得拉落黎, 睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
自己睇清楚 你提到既所有野都無反對 係講緊其他 例如燒紀律部隊宿舍 入面唔係淨係得狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞