前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
司馬昭之心
Push
絕不割蓆
一本正經喺到胡說八道!核彈都唔割啊

邊個分化五毛撚就變單春
????????
一本正經喺到胡說八道!核彈都唔割啊

邊個分化五毛撚就變單春
咁撚多正評
你地有無諗過一開頭勇武上前線係為乜?
攻立法會係為乜?
個陣時腥風血淚大家都係為左表達理念,例如為咗令警察出醜,增強成立獨立調查委員會嘅理據等等

但係你睇依家變咗乜?而家嘅前線係以前既前線咩?以前既前線有啲俾人拉咗有啲飛咗,但取而代之嘅係一班激進派,以暴易暴,盜用以前個班前線既名聲黎去破壞去挑起衝突!如果你係想搞革命冇飛機大炮根本唔使搞,如果話係為咗搞革命所以要做呢啲事嘅人唔係鬼就係個腦已經出咗問題。

721個日開始,我地市民其實已經拎晒光環,只要和理非再一次大規模出動就可以搞掂林鄭!但係無!之後嘅日子變咗一連串”勇武派”既威水新聞,所有焦點都脫離林鄭,變左警民衝突,而到今日變民眾鬥民眾!

今日和理非既罷工就一篇新聞都見唔到,冇人提無人讚冇人講!和理非就比勇武低等嗎?究竟依家呢班前線仲係唔係我哋以前既前線勇武派?定係根本係鬼扮既?

福建幫單野開始水落石出,有證據顯示,示威者混入左鬼放假風帶人去北角同福建幫衝突,而福建幫又收到風叫佢哋企喺度等黑衫黎到就打,但原來兩邊都係幕後支聯辦扯線,特登挑起香港內部民族仇恨!

我哋香港人係咪咁蠢睇唔到呢個變化?
勇武派你哋自己諗下,係咪用不分化不割𥱊不篤灰做擋箭牌就可以為所欲為?

覺得我誤解左你既真前線勇武派,你又有冇覺得近期嘅前線行動多咗好多超級激進勇武唔知邊度黎,奇怪怪鬼鬼地?

呢一班鬼就係用”不分化”做擋箭牌混入黎做野既!
我哋以前識捉鬼點解依家就唔識捉鬼?究竟邊個搞鬼大家都知嫁啦!再咁落去,到大家都攰晒就冇運行,政府就可以坐收漁翁之利!

大家反省下!!!!
絕不割蓆
小心分化撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞