前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
agger!
絲打加油
前線殺龍巴絲都加油
我唔係想分化,但確是開始失民意。

有和理非既朋友開始屌9亂衝既人,例如嚇親細路唔敢落街咁。

我地哩段日子所消耗既能量都大,係唔係都要休息一下,俾時間沉澱一下,唔係既話我地民意只會一路失落去。

甚至我地連到底每一次點解死守,守完又等俾人捉,我地守嚟做咩,都冇人解答到!好多上過前線既都有試過咁問!

守,然後等狗到,走,被捕。哩個過程循環不息,但結果我地換到咩、得到咩?

五大訴求,無一回應過;被捕手足數字不斷上升;民意不停下降。

去到哩一刻,我地係唔係需要諗下新方向?
我地一直咁樣做,個政府都冇回應過我地既訴求,唔單單咁,仲失埋民意。

我地係唔係應該諗下有咩係應該做,有咩係唔應該做呢?

利申:成日都發夢
我愛前線

利申: 和理非

大家用不推文回覆plz
天光天推完就可以 雖然有撚排
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
可唔可以教我用
[iOS/An] LIHKG Beta 更新公測 (2019-07)
https://lih.kg/1385665
對,但戰略要重新包裝同行動要精而簡
意見就係意見,聆聽—反思—改善,唔好俾自己變成林奠!
小妹第一次喺連登屌鳩人,
就算當面講我都會照屌。
你有你和理非 我有我勇武,
你既然唔想有人動武,
就請你去解決黑社會打人問題,
如果你解決唔到,
就唔好怪人動武。
只是都係書面啦
我唔係想分化,但確是開始失民意。

有和理非既朋友開始屌9亂衝既人,例如嚇親細路唔敢落街咁。

我地哩段日子所消耗既能量都大,係唔係都要休息一下,俾時間沉澱一下,唔係既話我地民意只會一路失落去。

甚至我地連到底每一次點解死守,守完又等俾人捉,我地守嚟做咩,都冇人解答到!好多上過前線既都有試過咁問!

守,然後等狗到,走,被捕。哩個過程循環不息,但結果我地換到咩、得到咩?

五大訴求,無一回應過;被捕手足數字不斷上升;民意不停下降。

去到哩一刻,我地係唔係需要諗下新方向?
我地一直咁樣做,個政府都冇回應過我地既訴求,唔單單咁,仲失埋民意。

我地係唔係應該諗下有咩係應該做,有咩係唔應該做呢?

利申:成日都發夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞