前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
黑警喺大埔一晚射90幾粒tear gas無人屌
個個走去討論岩岩食左90幾粒彈既前線有咩問題
我係警真係笑到收唔到聲
負皮,上一頁,p牌一毛狗
何式凝一個累到幾十個天水圍手足被咬
護黑左膠累到手足被斬
其實左膠大台已經全面進場緊 不停將前線既human error無限放大妖魔化,再放泛民入嚟膠化騎劫場運動,血債票償
和理非七點半準時塞地鐵,勇武嗰時起身未?
明白,試一下換位思考
個政府不嬲都係少數速龍小隊既警察決定大部分政策既執行
所以警察比文職重要

會唔會覺得有啲問題?
Pish
大家冷靜下,今日雖然係有啲亂,但都唔好忘記我地當初既訴求。
想下當初包圍入境處既畫面
咁黃大仙呢?整下d on9火仔,條路又block左消防車,同班狗係會用消防車做cover衝出嚟
已經有400+義士畀狗拉咗, 係時候要諗吓下一步策略, 是否繼續 街頭抗爭? 還是轉攻10月區議局選舉?義士們可以組黨去參選,用選票去制衡政治霸權
負評
係,唔知發生咩事,仲要講到勁難聽,話迷失權力。
個行動幾時都有位可以檢討,但唔係用呢啲標題同內文,淨屌又唔提出意見。
討論還討論
唔好謾罵
運動可以持續係因為我地每次都有檢討
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/1416690
我desgin唔叻
如果文宣組做完post我即刻印300張貼連儂牆
首先,我地要感謝勇武派既付出同犧牲,但大家的確要反思下我地既初衷。

利申:同意發夢時撚狗既任何行為,但要小心失民意,令自己因過度沉醉於報復黑警既快感。
今日發夢黃大仙收到好多哨兵情報好多狗黎緊增緩 前線有人提議圍左幾個鐘可以轉場了 但冇人理 話未見到狗增緩就走?見到再走
結果大半個鐘後真係見到先走 最後9個手足比人拉左 如果早半個鐘轉場就咩事都冇
有人影解釋點解唔好 不用馬上屌屎眼
前線們,香港唔係淨係得連登。
https://lih.kg/1416690
Push
agger
真心覺得佢地一係三毛一係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞