前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
Push
極同意 必須推
推,人性黑暗面,係要面對同克服
Pish
Up
你啱,不過代表連登仔吾你老母
我屌晒你哋班趁今晚反勇武嘅仆街
https://lih.kg/1416975

我真係睇唔到和理非有Post係屌人/指指點點嘅態度
我講兩句叫佢冷靜
即刻比人屈係扮同路人
仲比人屈愛國愛港

真係唔知做乜撚野
講得好好,忠言逆耳,但真係值得大家停一停、想一想
但請保持清醒理智

先君子後老母,有時爆發前,有一分冷靜已經好足夠
psuh

我要撳錢
我冇野買
不割蓆 不分化 支持前線 點都繼續
如果有講唔啱聽 有誤解 前線隨便澄清
我哋係自己人啊 大家一路做一路學
愛之心,責之切。
前線,我真係好愛你地。
雖然素未謀面,但我真心當每一個同路人係兄弟姐妹。

你地一定要保持冷靜,唔好學黑警咁迷失。
無論你做咩我都支持你,我愛你地。
保持冷靜 唔好學黑警
公道啲 記者都影
除非特登狂影冇口罩嘅手足 唔係嘅大家都保護得好自己 禮貌叫一兩聲就算啦
乖 鬼叫我地係明人地在暗
我知大家都攰有壓力
但唔好發泄係普通人身上
Full gear full mask
同警察制服一樣
要先有自制力
制服內心既惡魔
保持理智
多謝你。我係一枚和理非,覺得放火係有狗混入(勿屌我),我寧願信呢樣都唔信真係有手足為挑釁而主動放火

諗返起尋日呢個post,呢啲片:https://lihkg.com/thread/1416142/page/1 ,我真心相信係有狗混入搞事。希望各位真前線唔好人放你又放。狗係有合法嘅權利放臥底混入,臥底唔使委任證添,只係需要上庭嗰時篤你出嚟。放火最高可以打爆到終身,遠超暴動上限,望前線明白我哋嘅擔心。

權力使人腐化手足們要冷靜啲我盡左我所能同身邊老一輩解釋啦,希望你地都保持返禮貌同冷靜
我唔覺得佢地享有咩特權
依場運動個個平等
佢地冇錢收 承受受傷 比人拉既風險行到最前
得到既尊重自然係多
但認真你講既 權力 真係冇用
真係為權唔洗咁樣沖啦
冇佢地同埋和理非 條例真係已經過左

唔係話勇武一定岩哂 我淨係想大家安全
不分化不割蓆!
但語氣態度就真係改下 大家冷靜d 都會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞