前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
push
太過上頭同太怕有間諜 提點下ok
前線做既勇事,你地都做到 我就唔屌尻你!
萬幾正評,肯定5毛帶風向啦
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

請善用起底功能
請善用起底功能

push
( Show Blocked User - 箇叔 )
請善用起底功能

辛苦你手足
推, 一有熱門POST唔岩自己心水通常都第一時間話係鬼POST。
請善用起底功能

請善用起底功能

1. 有人話樓主「態度好」...笑死。樓主呢種套路,其實係「綿裡藏針」,惡毒嘅係一兩隻要害字眼,其他嘢由標題到正文,可以寫足一萬字溫馨感人。某個叫「X雲」嘅獨媒記者好常用,不過人哋又用得再好啲,正文啲「感性touch」勁好多。

2. 樓主同啲吹奏式回應,真心又好、bot又好,某啲keyword/key phrase frequency係唔難令人睇出某啲軌跡嘅。好簡單嘅資訊分析嚟:「失民心/輸民意」、「冷靜」、「理智」、「要智取」、「畀位人入」,然後重有拉到去「一講港獨就輸晒」。呢堆嘢,如果由2011-12年本土思潮崛起到宜家嘅歷史同各次爭議,大致知道來龍去脈嘅話,唔難睇出呢keywords/phrases實際代表嘅係咩嘢勢力、取態同用心。

3. 有人提到搞宿舍個問題。事由都只係兩三日前嘅事,如果咁都1999到可以用嚟屌柒前線,咁好難唔係(a)懵,完全唔知件事;或(b)有心做世界。宜家呢類宿舍就係咁,警畜同其他雜居。搞定唔搞,其實是但一個取向都可以justified。但如果講到搞就係十惡不赦,又拉埋咩「享受權力」嚟講嘅話,就實在係惡毒到同777一樣。記住,撲出嚟打街坊、用煙花掟落街嘅,就係嗰個宿舍嘅人,而且亦無話額頭鑿住「我哋全部係警察或其家屬」十個大字去標明。唔搞佢哋,當然可以有好多理由,但夾硬用「入面唔止係警畜同佢哋家屬」去同呢個宿舍撇清責任,個邏輯都真係好goodest。

4. 講到尾,其實得「禮貌啲叫人唔好亂影」同「激光筆使用方式」叫做講得合理。其他?用「居心叵測」四個字形容已經好客氣。
洗撚夠未
冇傷害到?係咪俾人拉先出得聲呀戇鳩仔?
香港人 齊上齊落
真係第一次見咁多正評,好撚怪姐
五毛係淘寶買正評?
請善用起底功能

請善用起底功能

之前係,但今日有啲位都真係過咗火
燒紀律部隊宿舍,真係過分咗
請善用起底功能

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞