前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
思想和理,行動勇武
建議] p牌正負評顯示
https://lih.kg/1415247
屌 太子嗰個聽你講停咗手你仲想點?
唔誇張
你睇下點解 暴力行動 越黎越升級
因為 犯法唔會有後果
咁姦淫擄掠 都只不過係遲早既事
因為人唔在為自己設道德底線
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
總之一句,勇武,和理非,乜撚柒邊撚個都好,扔核彈都唔撚割呀!
阿叔要瞓,攪撚咗成日,仲要睇撚啲咁嘅分化post要入嚟視聽,祝手足們武運昌隆!
係咁!
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

文革思想
請善用起底功能

請善用起底功能

今日本來就預左一定係大大單野
你估對家無諗住事後點樣引導輿論咩 雖然一定唔會係全部5毛
但真係唔洗太上心 改到就盡做 唔好對自己同人地太苛刻
請善用起底功能

我係覺得前線無做錯喎...
你係咪覆錯人
👍🏻👍🏻👍🏻
上過前線未?
前線仲打緊嘅時候上黎講呢啲野帶風向?
一開波句句屌前線仲好意思講自己係討論
前線屋企都未返到就見到你屌佢啦

勇武有咩權力?
前線好多都好理性,唔該唔清楚就自己上前睇。
叫人唔好影相呀 處理反對聲音呢啲不嬲都二三線做多架啦,又瀨前線?
啲影相同反對聲音上到真。前線先講啦
你打呢篇野除左削弱前線士氣之外睇唔到作用

連登幾時有個正負平曲線畀大家睇睇
話唔定成個穩定直線上升咁
成篇睇完
總結:人唔笑,狗都吠。
請善用起底功能

其實重點只係提前線要保持理智
請善用起底功能

嘩 咁叫做自己人? 割席割撚到西環咁款 自己人? 不了不了
請善用起底功能

打左成日 返黎見到個咁嘅post......唉...
我只係唔認同權力嗰個post
Hallelujah其實係膠化運動嘅徵兆…
同埋元朗事件後 間接令和理非同勇武之間模糊化
做乜啫你 你做過強姦犯?九唔撚搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞