推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
咁事實上係咩野都做唔到播
有都要拉到人先得架
而家係咩都唔做咁
各位巴絲~聖誕快樂

其實彭斯一路都係講緊同一樣野,就係計算每一張合法既選票
FBI呢類執法機關下面班人全部都唔合作(但查單冇確實證據證明嘅通俄就鬼咁積極)你覺得個調查進程可以幾順利?
而且呢兩個月已經陸續將國防部同司法部都換成自己人 五角亦停埋交接 咪即管觀望多幾日囉

內地新公佈銀行不得與互聯網平台合作收存款
https://lih.kg/2340323
一定要炒白宮幕僚長
傳出幾次條友仔私下叫donald trump認輸
依個位應該由general flynn去做
取得特朗普勝利的3個簡單步驟
1)任命特別顧問Sidney Powell
2)從所有帶有投票人欺詐和裁決的投票地點獲得CCTV錄像和音頻。
3)於1月6日向國會提交HARD PROOF!

Pence話有作弊用第二套票,trump win✌🏻

川普總統準備好了嗎?千萬愛國者準備緊隨其後!林伍德引用華盛頓的故事引人深思……
大律師林伍德
評論並且轉發了一則推文
推文中引用了#美國歷史 上
一個非常#經典故事
他在評論中寫道
「聽起來像 #川普總統
已經把他的船放進了水里
準備橫渡 #特拉華河。
幾千萬#愛國者 準備緊隨其後
在聖誕節前夕,
歷史確實會重演。」
林伍德律師轉發的原文是
原新澤西州共和黨參議員候選人
特里西亞·弗拉納根
在推特上發佈消息
「川普總統已經允許新任司法部長
傑弗里-羅森 使用機密信息進行起訴。」
🐳搵一個有sidney powell鬥心魄力既自己人都work
暗線分勝負

利申 睇唔明白
其實紐約州22係咪永遠都唔會有結果
講個笑話

美國大選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞