推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
有人話:點睇都唔係所謂咩「trump會輸」
真係想知點解
話有得贏果班
依家吹緊打內戰啦
之前又話共和黨拎哂參眾兩院會夾住拜登去做嘢
想問尋晚既投票係咪決定埋
參眾兩院入面共和黨同民主黨既議員人數?
咁有幾多人
識英文嘅睇NTD國會直播緊
咪係度估估吓

呢刻Trump都無哂牌,唔用軍隊
當然之前10個前防長既信就想斷左Trump呢一步。
Trump自己一向都對戰爭0零興趣,對國內更加唔洗講,吓吓靠個腐爛既體制,Trump唔應該再做總統了

唉 我諗就算民兵肯郁手Trump都唔會支持。
上帝 正義呢啲虛無飄渺既野都係理據?我夠知輸左香港 台灣 甚至世界都會仆街 但事實已經發展到咁 你哋仲覺得會贏 想知你哋點諗
我覺得習近平
應該會係18-20號又來一次大抓捕

係美國總統認証日 捉幾多人
同你講左佢當拜登班友係流

我自己認為高險份子

1. 出名反共KOL
2. 有份協助搞初選比較出名的人 (例如花生台,城寨果班主持)
3. 區議員之前出過事果班
想知個世界會點輸?
支那繼續偷各國科技?
唔啱睇
五毛 block
借場嗰班區議員
why not?滲透到大選都操控到你 到民主黨上場冇人制衡 慢慢玩到你內部瓦解都得
Blue lives matter

所以我無Block你,就算唔啱睇都好
係既係既
香港輸就一定
大家算啦,牙侵已經徹底輸了,大家無謂再屈咩Deepstate啦,連彭斯、GOP議員都跳船,仲有咩好講呀,大家情願接受郵寄選票揀總統,繼續接受金錢利益都唔去解決支共,8964事件再次上映,西方民主自由之塔喎,咁嘅情況我情願奶共算啦,奶夠就去賓賓國或者加拿大退休算了,食屎味咖喱都好過食咖喱味嘅屎。

歡迎大家起底,我之前係撐侵嘅,但見到美國議會變成咁,衰L過支共

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞