推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
係咪都屈佢獨裁架啦
唔做嘢佢最愛嘅美國就會變中國

蕭NN而家仲有公信力過CNN
選舉第一星期已經話
對家擺明出賣美國核心價值,令咁多媒體科技巨企誠信破產
佢會比你贏咩
美國冇經歷過土匪啲手段,相信司法制度都話
香港人都on99親算鳩數啦
而家參議員係咪都俾Dem控制左?兩個議席都俾佢拎左?
係。共和黨攬炒左
其實喬治亞州參議員補選
對家實再開dominion
侵侵咁都無兩手準備𥄫住選舉已經抵輸

Current Counting of the Electoral Votes:

Biden 237 : Trump 114

11月班GOP仲打緊飛機話參眾院都贏番侵輸WFC 咩,而家全部輸撚哂自私就係咁死, 以為自己冇事就得, 而家DEM次次都出拜登曲線你選條撚咩
死亡直角今次都有出現

Rejection of GOP objection to Georgia's electoral results

同白宮班割蓆傻閪一鳩樣
Trump 點會唔知 deep state 勢力滲透到任何一個角落
佢而家根本就係要趁勢喺呢個係deep state 生死存亡之時
令 deep state 將壓箱底嘅呤呤喳喳二五仔一次過拎晒出嚟
以免日後再難有機會認證二五仔
出動軍隊大舉拉人封艇,應該只會做一次
唔一次過點晒班 deep state 人馬嘅相
就會嘥咗呢個千載難逢嘅機會
啲人成日喺美國法律憲法框架內思考
根本就毋須理會係咪一月二十之前
當有條友,擁有國內強大民心所歸 +軍隊支持 +出師有名
已經係一把無堅不摧嘅上方寶劍
就算朝上所有文官都予與你為敵,那又如何
只要幾日,如果預先部署精密,甚至只係一夜之間
所有相關文官,傳媒,權貴
一夜間都會被拉晒入冊

Biden 237 : Trump 157

賓州

Biden 244 : Trump 157

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞