推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
去 Parler
佢有account
你連邊一方先真係玩緊政變都未撚搞得清
依加情況都係要等congress認證Biden當選
再睇Trump會唔會出招
Trump最後方法就係用軍隊拉晒班叛國者 再上軍事法庭判晒班人坐監
做到依步就一定有一方人要坐監

請問大家我既理解有無錯?
其實我琴日估到佢會咁,直覺,我唔知咩原因,真係直覺覺得嗰個參議員最後一定唔會投反對
現有體制下侵必輸
呢點其實係幾個星期前已經估到
軍方唔係表左態話唔會參與咩
佢咁講我咁推論啫
不過人哋有名有姓有實戰戰績
唔信佢唔通信你?
三幾萬人肯去DC支持都唔代表三幾萬人肯搏命啦,你睇200萬人上街最後有幾多勇武,你唔敢搏命我唔敢搏命先會遊下行跟住一齊坐左係到上連登, 你而家想半個美國搏命真係天真左少少,仲要大部分美國人未食過棍未食過TEAR GAS, 香港人食過都唔敢搏仲想玩開爽開的美國人搏...
有人講到點解要軍管未, 軍方肯聽佢講未拉人囉,點解要軍管,唔肯聽侵講咁點樣軍管?
個堆人都係前官員黎
到時唔再需要咁多人口 有留意開陰謀論都知佢地想將全球人口減至5億 經過今次大選令我更相信大部分陰謀論係真
呢個係我哋經歷過嘅所有嘢,睇得穿就咁諗姐
美國人蠢,和平得太耐,唔係咁諗呀嘛
想做返港豬 個世界無天理架
民主選舉輸左
選舉舞弊既指控又無有力證據比人推翻
要重點既又點左
係制度上係輸左 但又唔願意認輸
其實點先民主
睇得太遠囉,遠到中仍然相信美國嘅憲政制度能夠持之以恆咁運作落去
事實上就係崩壞到,下一次都唔會有公平嘅選舉
咁仲講乜鳩?
冇錯呀,都好擔心香港人留返係香港呢段時間會出現好大精神問題
Agree
不如順理成章成立革新黨
你唔識睇英文我幫你唔到
我都支持美國,但係唔好過分幻想啦
你必須要承認咗個事實,先可以緩解自己嘅情緒㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞