推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
侵上左空軍1號?
啱,最緊要齊齊賺人民幣,一齊發大財
Ted Cruz
Josh Hawley
Pompeo

全部都割左

愛侵力:全部都阻膠
頭先有AF1飛緊 但唔知侵係唔係上邊
Pompeo 提都唔提香港既事
睇黎佢完全中止同中共對話
其實無咩野做

就算佢地真係做
單係民兵組織

最多只可以對抗普通警察
(今日DC班黑警
同你講左 佢地聽民主黨話)

無軍隊根本搞唔惦 國際警衛軍
我認同你
我係第個post話割錯自殺,仲俾好多人話
咁睇嚟晏啲應該有啲嘢睇
好在佢本性善良
有好多人支持佢
呢條戇鳩仔真係好撚好笑
以全部都割左示威者席

愛侵力仍然不能面對
Mike Pence @Mike_Pence is a dark soul. He is NOT a man of God. He uses God for his own self-serving purposes. He used 13, 14, & 15 year old boys for his own self-serving purposes too.

A very special place in Hell awaits Pence

- Lin

有無人明 13, 14, 15 year old boys指咩事?
睇下佢去德州單嘢係咪真囉
19 年有好多話侵一出手中共就死硬,點知一隻肺炎就攪到你雞毛鴨血,連個總統位都輸埋,個黨同國家大撕裂

所以都係要話中國又係最大贏家,侵侵敗在太信身邊人出手又太慢

應該係得蓬佩奧心水最清同埋最有計
睇埋美國天光trump同佢班支持者有咩行動,如果無咩特別野都應該完
美國右翼可以去幾盡,我都好期待
不怕孤立才可獨立
自己支持者冇離棄自己最重要
政治唔係人搞,要幾污糟有幾污糟
條傻閪撚有兵權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞