推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
重點係dominion
sad but too
琴日GOP輸嘅又係因為民煮党90度直線上升又出現,去到90%就會嚟料
得Dominion 得天下
如果侵玩唔到軍管
都仲可以組織新政黨再繼續攻擊Dominion
就睇deep state拉侵坐監都好
呢團火唔會熄
民煮黨諗反正都耐我唔何
az挑戰案

參議院 93:6
眾議院 303:121

本來話有12 13個參議員支持
依家再縮左一半
Trump 無哂辦法 la , 係每一步都俾人計好哂,Pence 做佢副手,就係共和黨建制對Trump 既監視

司法部,MSM , FBI , CIA , 國防部都係對家既人,無輪點換都係對家既人,你唔係deep state 既人又點上位?
去到呢刻美國既公投仲有咩公信力
姐係玩完啦
Pence都變節
即係背後勢力兩黨都有人
以後真係完全劇本
以為有得揀
其實都係冇得揀

Trump之後仲會唔會有人夠膽挑戰呢股勢力
有咩分別
BREAKING: Sen. Kelly Loeffler: "When I arrived in Washington this morning, I fully intended to object to the certification of the electoral votes. However, the events that have transpired today have forced me to reconsider and I cannot now, in good conscience, object."
教宗選舉秘密會議得119個樞機有份投票,仲要全部人困住喺間上鎖嘅房入面
其實都要靠民間自己企出嚟
靠代理人打理政事嘅時代過去咗
有排佢玩 得罪講句呢幾年都唔會搞得掂
對trump來講

最好出路
都只可以退守民間

收購newsmax
在野批評兩黨

係部份州分
推自己endorse的眾議員去選
我諗佢任內都未必搞得掂 兩邊分化太勁
到時一拎搶又畀啲美國劉細良屈鬼
真心講句,侵你都係收山吧啦
美國真係唔配擁有你
一個咁有意義嘅愛國者行動都比媒體+自己國民+自己黨嘅人講成暴動
白宮班官割蓆仲光速過香港當年班左膠議員
成件事睇得出香港人比美國人更配有民主
可惜現實就相反
其實佢輸左都幾大機會俾人以莫須有罪名清算
關咩事,反對係因為選舉舞弊,同市民用咩方式抗議究竟有咩關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞