推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
我覺得唔會
應該係鳩坐到20/1然後交由下一位接任
不過正路6/1佢會企係建制派一方
應該唔會啦 又要時間交接
善用起底功能
請問支持左翼(狗隻#356561)你屙尿嗰陣起左腳定右腳?
https://lih.kg/2210289
因為佢係三毛扮左膠
ANTIFA都支持得落
其實大豆侵未又係做下樣制裁
你同嗰隻傻鳩老鳳一樣咁ON9

慢慢圍爐取暖啦1月6 號國會正式確認拜登當選
睇落侵似真係冇辦法
想純粹靠6號有幾多民意嚟俾壓力對家
但對家已經係明黑你
唔會理你咩民唔民意
擺到明就算格硬嚟都唔會俾侵你贏㗎喇
如是者 過多一排
所有而家舞幣/可疑嘅事就冇乜人記得
拜登話唔會取消關稅WOR,同埋收關稅其實美國公司都有損失

至於世衛,美國退出左,但其他國家唔退出,最後未又係中國話事如果你唔想中國係世衛話哂事,咁你應該支持拜登重返世衛
冇可能冇事先準備
由換上Chris miller坐國防部長個刻起
似係一直陪華盛頓沼澤一齊瘋狂
不過唔知點收科
睇黎要出緊急狀態令
左膠們點睇自己喺有關美國大選選舉舞弊嘅問題上同一眾三毛及紅媒嘅睇法咁一致?
https://lih.kg/2308329
撐登「黃絲」點睇自己同回憶小子班三毛一樣撐登?
https://lih.kg/2337406
當彭斯真係resign,唔通侵侵臨時任命肥仔奧做副總統?
可以咁架咩???....
蓬佩奧個Twitter咁樣發文,以佢嘅性格唔似鳩吹或者齋兇人嗰種
究竟用咩招真係到時先知,仲有情報總監份報告都仲未出,呢樣有啲奇怪
咪覆個隻支持xx佢成日都間唔使入黎引戰
唔理佢就會自動消失
愛侵力真係自我中心到極點,人地講相反意見就話人引戰
駁唔到就話人冇答過問題愛侵力真係活係自己世界
好似要國會任命
彭斯要走了?
係囉...

Lin wood意思係咪彭斯如果你唔企係侵果邊就唔該你1/6唔好阻住地球轉?

佢個twitter 係 "IF" 即係俾Signal 彭斯?...

早幾日已經講彭斯係25仔.但一路都係Lin wood講...

屌..好亂喎...其實Lin Wood有冇幫侵侵做左d咩?
我到呢刻都係相信彭斯..但.Lin Wood不停咁攻擊彭斯...
話晒佢係侵侵既競選partner..
仲要係而家既副總統..佢而家走左..咁侵侵點攪?

有冇巴打可以解釋下..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞