推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
侵自己都冇勇氣啦,支持者死埋佢咩表示都冇,咁軟弱嘅領袖軍佬點解要撐你,隨時又比你叫我go home
其實睇番尋日侵演講都係叫佢地和平咁行去國會出面示威 冇叫佢地咁搞法
支持者冇估到現實中嘅侵原來主張和理非抗爭
呢幕好有印象
唔係純粹自己有信心
站在美國7500萬支持者加上侵團隊既形勢
琴晚個幾條人命其實係正式宣戰
黎緊冇可能會和平解決
只有侵可以做野去降低支持者受傷機會同保護家人
必然要將美國內部問題轉為外部因素
彭斯開會前都決定咗唔落注
所以國會人群衝入去都只係時間點問題
但未cert就衝咗 最後死埋人
似乎就最差嘅嗰一面發展
係就早講,唔好網上講到又處決呢個果個又民兵咁
其實佢上一次吹雞dc集會都係講明和平
侵被清算就一定 要睇支持者救唔救到佢
真係 今日晏就入嚟一睇群魔亂舞 依家反而大家好理性討論住 而且仲抱有希望
今晚係咪都平靜?
可能今晚就拉 trump 落台
true 但自從陳同佳之後
完美學識咩叫蝴蝶效應
其實cert完 死咗前空軍 侵粉嗰邊有無啲咩反應
馬克·朱克伯格:無限期禁DONALD TRUMP 用IG FB
https://www.facebook.com/4/posts/10112681480907401/?d=n
點救?叫d支持者去劫獄?
真心想問一句

點解個個都話trump輸左

總統當選從來都係宣誓日先正式確認
淨低十幾日軟禁佢等移交嗰日
你係唔係玩膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞