推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
無架啦
等一齊感受下社會主義鐵拳囉
佢哋唔係諗住下屆仲有得選下嘛?民主黨仲會比你選到?
mewe
其實Pompeo 睇野仲遠過侵侵
希望最後係咁
其實我真係覺得未到最後都有好多變數 雖然唔可以當真理但都係想佢做到
香港人之後4年
抑鬱問題可能會更嚴重

老實咁講
19年6月開始香港人精神未崩潰

一個好重要原因
係美國不斷對中共出招

一時用關稅
一時制裁支那公司,個人

自己被中共壓住來打 係好唔開心
但中共被美國壓住來打
可以某程度中和左抑鬱

拜登就算繼續decoupling
(雖然佢個國務卿都已經講左唔會)
只要拖慢來做

香港人種壓力都會出事

鄭文傑班人搞流亡議會係好事
起碼比人知道 抗爭派 手上仲有野做緊
如果唔係一片死寂 真係
見到個畫面唔靚之後,之前撐侵嘅議員紛紛割蓆,彭同龐兩人都係老江湖,唔會去淌呢一潭渾水

所以要翻身就要侵同佢幾個鐵粉背水一戰

依家去到呢個位拜登上台,或者侵奇蹟翻盤,美國都半死

習大大又係最大贏家
Pompeo 應該恥笑緊侵
一早打死中共就冇呢啲嘢發生
而家自己經歷一次
其實GOP係咪預咗打後都要奶DEM鞋底比佢哋完全執政
已經比想像中好

參議員仲有幾個
投左反對certification

眾議員仲有一百個
投左反對certification
緊係啦
奶dem加奶共做永遠的反對黨
BLM 殺人放火搶野
左媒已經偏頗到西
本來班右派已經好不滿
今日有人死左+俾gop瘋狂割蓆
GOP 應該會好似泛民咁邊緣化
睇下右派仲有咩動作會做
我想侵贏 但一切都係班左膠同撐白登嘅人造成既然係咁 咁食花生睇下佢哋點仆街都好
GOP無咗侵已經半死

民主黨唔係強勢,但係總統同參眾兩院全部都有控制權,你話GOP個勢幾弱
都係食花生算數
美國已經成立民兵組織反登登
係睇佢地會玩到幾大
條命隻獲應該計落高院
嗰陣時肯做戲聽下 就算最後輸都無依家咁激
冇得講架WO, 11月個陣見贏到幾席就打飛機話參議院贏,眾議院又縮小差距跟住就唔肯撐侵諗住2022 2024 再選,而家DEM繼續玩拜登曲線未收撚哂皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞