推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
痴孖筋 唔認州議會票 憲法寫到明都可以唔遵守
Trump 快啲出軍隊啦 靠司法都冇用既全部都係對家既人有曬默契要拖佢下馬
From MeWe:
「網友wentz wu:
這是一個有律師在場的電話會議, 假媒體惡意要把它搞得好像這是一個二人的秘密會議. 川普一開始就說自已取得大勝, 但有很多舞弊偷走選舉, 且人民對喬州重驗票很不滿意, 因此他才說州務卿從大量被作掉的選票中, 找出11780張應該不是很難的事. 媒體從一小時的錄音中, 刻意找出一句話, 把川普再次抹黑成私下喬選舉, 希望用不合法的方式"找出"選票反轉選舉. 這些高科技公司跟假媒體這種手法, 根本就是政治鬥爭工具. 美國被中共滲透的程度, 從這次大選就看得一清二楚. 只要中共不滅, 人類社會就永無安寧.」
Lin Wood係Twitter爆嘅嘢好癲......
講到佢有性命危險
冇決定性嘅證據本身就難玩
尤其而家侵成日打電話搵州長
更加覺得佢根本就冇一錘定音嘅證據
我用類似keyword search,得一兩個殘體字"傳媒"有提及..冇其他汁..
有冇巴打有補充??

https://www.youtube.com/watch?v=vSTabIGBWB0&ab_channel=%E8%8F%AF%E7%88%BE%E8%A1%97%E9%9B%BB%E8%A6%96

https://www.mingjingnews.com/article/239953-41
報導入面話彭斯將議長權力pass左俾Chuck Grassley,但我搵唔到有正式媒體報導呢單野.
暫時當佢鳩up先..再follow.
係,我search過都冇呢方面既消息,當佢流料先.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞