推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
dem人要佢身敗名裂 永不翻身 有咩做唔出 再加上msm洗腦 做得幾好都無用
強行確認詐騙結果出人命 仲要死既係退休空軍
空軍係侵地頭
咪睇下控制哂傳媒 國會同總統ge dem點玩殘佢
74歲擺到幾耐?
所以我先話懷疑佢係假膠 根本去到呢個地步就算拜登同harris做唔到總統都唔會係侵做啦
佢成個家族都會比dem搞
純個人分析鳩噏:
彭斯如果肯出手,成功反cup到選舉舞弊,不但名留青史,做多四年下屆再選埋總統都得。

但而家縮沙,除咗輸咗總統同參議院,仲輸埋保守派班選民嘅民意,之後都唔洗諗住出嚟選。

睇佢背景又唔似係建制派果種掠水政棍,如果佢參政唔剩係為利益而係為理念,呢鋪在公在私點都應該要幫侵啦拆掂佢啦?

但佢又唔肯咁做,真係諗唔明...
如果佢真係玩膠玩到幾個月
佢個人生都幾撚無聊
而家好複雜
唯一講得通就係如Lin Wood所講有痛腳俾人捉住囉....
點睇
依家唔知侵佢地點 twitter又睇唔到佢哋個人嘅嘢
咁空軍做野未
咪嘈啦,空軍喺流浮山出緊來
我諗有機會dem人會以佢煽動支持者衝擊國會,話佢叛亂而搞9佢?
睇咗成日屌 又俾twitter 禁聲 好撚on9
剩係老屈佢逃稅、通俄都夠仆街
Flynn 都係俾人老屈通俄
唔係Sidney Powell 出手坐緊監啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞