推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
Kelly Loeffler縮咗手
咁刺激
想睇
美國都要落後香港幾年 幾年後隨時共和黨班人要後悔 以後唔駛做執政黨
House同Senate分別投票睇下接唔接受,投完再返嚟繼續點票
未上任前吹佢通俄Tim
點知過左四年拎到實質證據證實串通賣國個個係拜登家族
香港好黑暗,美國都好黑暗
我一路都希望trump贏亦認為佢贏左 不過係對面舞弊先會輸
但係時間越拖就覺得機會越慢
最高法院唔受理果日都開始比個信號自己trump真係未必夠對家鬥
而家黎講我就覺得機會過哂 今日搞單咁既野啲人更加唔敢企出黎撐佢
作為塘邊鶴睇落去咪算囉
有班人話一日未到廿號仲有機會翻盤 唔好當係真理
Senate同house分開討論再投票受唔受個objection,唔受嘅返嚟繼續點票

(Senate已經放棄咗討論直接投票)
而家都搞唔清咩先叫至撚黑暗
其實彭斯有可能背叛侵侵 郭文貴差不多一年前已經有講
條友話侵遲早中病毒 侵身邊個位會將佢送返大陸
之前Trump開始施壓Pence就覺得6/1未必咁順利,心裏都有個底if Pence is a traitor會點

你話我樂觀撚咩都好,都係睇多14日啫
之前咪同左癌賤畜一齊攬炒囉

攬炒精神嘅極致就係陷球剷
你班垃圾左狗以為可以獨善其身? 我哋覆滅有你哋墊屍底條氣都順啲
只係凳班patriots唔抵
睇少d小說/電影

由侵發推叫彭斯 上呀! 飛雲, 機會黎啦!

大概估到國會結果

佢次次話畀對手知佢想點
有睇
https://www.youtube.com/watch?v=BWb5ov3lJkA

肯定係房入面射出嚟
但唔知咩人開槍
仲未有個女人根本無攻擊性,無武器無槍
呢一槍真係代表住美國文明崩壞
都係果句

邊個贏支持邊個 我會去支持習近平
無人捉棋叻過佢 起碼做到2035年
所以我仍會支持trump

問題係依家Trump
真係無咩可見機會翻盤

除左所謂軍隊
但起碼我自己係唔信軍隊牌
香港冇一套制度去改變就一早黑暗咗
美國呢個case係唔知黑暗嘅盡頭係邊
一套令大家引以自豪/令人羨慕嘅民主制度可能最後都係經唔起考驗
可悲
所以最後全世界唔怪得共匪成日拎自己套極權資本官僚主義嚟打飛機
前年71示威者入立法會個幕,我諗中共都等食花生睇割席,點知香港人唔割

但美國人未到呢個位
Pence同Pompeo算唔算第三類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞