推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
你當美國人傻?觀感當飯食?事實係美國憲法,打緊杖都要總統一月內就職。
really???
點解全世界d左派、黑暗勢力可以惡到咁樣,明明做緊d犯法、破壞世界秩序、反人類...等等惡行,但係無人有能力可以對付同消滅佢哋。
其實而家係DEM ALL IN 大侵但係侵唔想內戰唔ALL IN, GOP 當然唔CARE, GOP 根本係到食花生,剩係識屌左膠ON9但係咩都唔做
老闆失勢
依家仲搞到咁大鑊
仲唔走咩
如果冇估錯 之後會陸續出現更加離奇既事
不過最終侵會奇蹟地靠法律戰贏總統寶座
家陣仲講緊 AZ
愛國者處理疫情搞到成PAT屎咁?
無計 文明進步需要付出好多鮮血
只要Trump本人未放棄,都應該要支持佢,如果佢自己放棄就無人幫到佢。
會講到幾時會休會?
因為大部分人唔敢玩命,見到有廢老周圍咳會淆低避的人一定多過埋去屌的人,因為佢對住你咳你就HIHI,再唔好講個廢老唔係廢老而係有權有勢的人
彭斯條25 緊係眾背親離
而家完全係WW2前既綏靖時期
惡勢力一定得寸進尺
走向WW3
大家睇下到一月底係咪侵連任

我相信自己判斷

今次選舉過後

中共再無一人能夠左右白宮決策
仲另組政黨?呢個想法真係同泛民想35+一樣咁荒謬
講道理,講法律既時代已經過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞