推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
要認識彭斯你要去番20年前喎,而且洗白近10年嘅嘢,咁易咩!
侵侵輸嘅話,班藍屍同左仔笑鳩我哋
依家真係唔知點樣面對將來個世界會發生咩事
其實佢自願離開白宮同講出來敗選有咩分別,咪一樣
蘋果個消息係嚟自Dan Scavino

都等咗兩個月
唔差在等多幾日啦
即係lin woods
佢地講的野 係流
敗登應該睇清楚之後既情況,如果國家分裂得勁,都要用呢張牌去迫侵或共和黨幫手,不過侵係共和黨既地位重有幾多,真係唔知啦
冇問題 但要承認佢真係唔夠人玩 唔夠人奸 真係輸左
上帝 公義 報應呢啲野本來就好虛無縹緲 政治就係鬥奸鬥黑暗 唔係話對公義堅持就會贏
贏左就係正確 贏左就有權寫歷史
共和黨真係等滅黨啦
以後既選舉都唔需要公平投票
直接用機造票就可以
另類永續連任

係時候加入共產黨
將d左膠全部用毒汽室毒死
香港人
因為以前 被左膠老屈過

反中 被cnn果類屈法西斯,歧視

呢一代年輕人 左傾問題係比較輕
咁你咪自願接受支共以後直接奴隸你同香港?話反正你都唔再信西方果套自由民主價值觀

咁仲點做鬥士啊?輸一次就唔繼續 fight ? 咁益支共啊
班MSM睇一段就斷章取義已經唔係第一日嘅事
唔會有咩期待
邊套動員作片既劇情?
小川和小登一齊比賽,考試鬥高分,成績出嚟,小登高分,但小川知道小登作弊,於是同考官講有問題,考官話沒必要又話佢點會作弊,小川說有證據,不如考官你睇下? 考官話唔使啦,總之你輸。

其實出得一次貓,你不糾正佢,以後陸續有來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞