推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike

淨係見到gop sen衝完國會後又object變support比人屌到上天
下面屌得岩 2024 拜尻拜
無啦 邪惡嗰方贏咗
佢地咁冇勇氣 可惜
無啦 政客有自己條數要計
屌就一定有人屌
但盲撐嘅真係可能無埋溫和保守派
而家唔係個侵粉殺人
而係俾人殺左
殺人個個唔追究
咁都可以入侵數都痴鳩線
MSM 已經定左 trump 罪名係判國+恐怖份子

覺得可以估下 trump 到底要坐幾耐
定係死刑

同埋全家有幾多人要俾人告
內戰代價咁大
真係肯all in嘅咪又係得右翼最激嘅一班人
唉我撐侵都唔知呢鋪應該點收科好
咁大單新聞實入黎搵食
唔係暴動啦
係恐怖活動
無咩關係 做決策同美國情況係兩條線 搞香港人根本無一刻停過
香港人都要經歷過14,16,到19先醒

美豬邊會一嚟就醒,一見到疑似暴力成班左中右就割咗先

但最戇鳩都係成班gop唔識(或者唔能夠)控制輿論, big tech 偏幫dem就視而不見

美國要光復都要過幾任總統先得
GOP仲可能做到咩 都準備滅黨
同港共一撚樣
民情想割侵就唔會有咁多人穿州過省去集會
GOP 今次邊個support 都下屆唔撚洗選
侵侵吹雞示威無問題,但係示威者一衝入國會,無論中間有鬼定無鬼,個畫面就係唔好睇

好自然媒體(甚至部份Foxnews嘅commentators)都會condemn,一定入侵同侵粉數

本來共和黨形勢唔錯,一月六日失去喬治亞兩個senator位,Senate無咗控制權,總統位又無埋,依家見到咁嘅畫面,共和黨大佬一定會搵侵同佢d allies出氣
左媒就預左
基本上過去4年所有右翼嘅任何行動都係賴侵
但理性諗真係要小心d行
如果根本唔夠民意support你走去打內戰嘅
保守派不如保留實力好過
侵大勢已去
靠之後再努力d壯大勢力同攞返權力返黎
原來之前傳過清空 Guantanamo,係用黎對付右翼組織
侵哥才沒有輸!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞