推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
彭斯起左尾注

好多方法都已經用唔到

仲要民主黨搞左單咁的野

The House has also rejected an objection to Arizona's electoral vote.

問題佢仲早過d細過佢嘅跳船
至少侵個人安全
Lin 話佢坐af1 去咗德州
所有州嘅選舉人票都認證咗,彭斯有權但唔會無啦啦reject

你呢個情況發生嘅可能性係好remote
fucking disgrace
代理國防部長係人定鬼都未知
一日未到20號都唔會搞佢住既
歷史不斷重演,當年張柏倫放生希特拉,

等美國左膠自食其果囉
好多KOL算漏咗彭斯,但我從來不意外
reject左實比人拎上法院,法院都9成會判拜登贏,等陣拜登一上隨時比人告叛國,佢係無呢個膽
今次依場大龍鳳真係分得出邊啲國會議員係賣國賊
佢哋真係將依場選舉結果推向內戰邊緣
贊成選舉人票個班國會議員與民為敵
等同於將自己政治生命加速玩完
國會開緊會講乜嘢呀?
因為佢係最高統帥,軍隊係受佢管,如果軍人唔服從會有軍事責任,問題係佢自己敢唔敢硬食個責任
佢哋而家想學足港共嗰套
對任何挑戰權威嘅人用強硬手段
就算手無寸鐵,死嘅人都係你
都照屈9你暴力暴動
同我諗嘅一樣
我諗Trump都唔係為咗自己連任先唔認輸
而係透過成件事幫美國人睇穿deep state同左媒嘅真面目
正如同16年出嚟選一樣
係睇到美國衰落先挺身而出
Make America Great Again
Pompeo 仲未見人,係咪有乜部署
淨係出過個tweet
慶幸自己眼光josh同ted佢地無離棄到,fight until last sec.
佢地真係幾乎賭上自己政治生涯,trump 輸既佢地唔會好過得去邊
左右派對立就一定加深
但內戰就短期內未必會
除非玩廢槍權
佢開埋口叫人go home啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞