推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
槍都冇支叫咩民兵!?
最多叫侵粉
Trump叫人去DC d人由唔同省黎到
當大家都以為trump會出招
點知trump淨係講個speech 就叫人go home
琴日佢應該中計

睇下黎緊會唔會有佔領州政府大樓事件發生
屌 由pence做二五仔果下,已經打得大交啦
trump帶頭入去捉住衣班議員,然後放火燒死佢地,再宣佈紅州絕不妥協,要打就大家一齊死
各州到時候想獨立又好想打trump都好,都唔緊要,起碼trump冇死,國會同埋dc班敵人已經死先過佢
DC宵禁令好似過左
尋日應該只係 show 下人頭

點知會放人入去
對家明想搵機會嫁禍你嫁啦
其實似 twitter吹風夾彭斯 當日講talk又夾彭斯
點知彭斯唔落注 仲有mcconnell訓示
最初az object啲人係拍手
理想劇本 彭斯跟隊唔開票 一出嚟就英雄式talk
佢唔明共產主義鐵權既邪惡之前仲迷茫緊
可能知彭斯二五咪叫人go home
當日6pm-翌日6am
啱啱好cert支祖 mcconnell漏夜call續會
輸在唔夠多人
屌佢老母
想做富家翁都唔諗下對方俾唔俾機會你
Trump
琴日畫面令人諗起香港
好彩冇大規模死亡
God bless the people
btw 開始有工會講明唔 serve 撐 trump 暴徒

大清算來了
流血會令愛國者更加認清共產主義
未必個個都deep state或者共諜嘅
但見風使舵就緊
主流媒體洗腦洗到侵帶隊攻入國會添
哥4個係慘
但哩班真係愛國者
可能侵吹大雞叫人嚟都冇諗過要衝,但呀Pence見呀侵到朝早都未比到啲乜嘢証據佢睇時就覺得唔對路所以縮埋做MC算數⋯⋯結果呢個動作就令示威者激動到要衝國會結果搞成咁
Anyway, 由頭至尾根本都唔夠人,連swing states 自己入面都冇人去hur個state government, 吹人去DC真係搵嚟搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞