推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
Dead lives matter
200頁
算喇,個幾件話咁快跪低左,話譴責暴力都係搵藉口搵落台階
眾議員仲有咁多鐵票
證明trump有龐大基層動員力
而且呢班人仲要善戰居多
7500萬人 背後牽涉利益集團多到呢......
預左依個禮拜難捱
去到接近20號再瘋狂binc
佢都算係改變美國歷史
由果日起 美國左派同其他美國人成為敵人
應該冇得返轉頭
講明先唔關迷侵定迷登事 但佢d野已經又真係冇人睇好耐
1. 仔女都係香港,一個70幾歲老人家,過時過節會唔想返香港? 仔女唔陪都有朋友喺香港啦,唔想返香港同唔能夠返香港係兩件事!

2. 佢係認輸,但你都應該話人出嚟搵飯食,一樣還一樣

3. 為運動出力嘅每一個都係手足,唔該尊重下!
可能做樣啫
陳雲:特朗普之前尊稱習近平為總統(President Xi),想不到特朗普現在變成毛澤東時代的國家主席(劉少奇、華國鋒、李先念之類的)。

好慘但應該可能要做流亡總統。
政治鬥爭失敗既都係悲劇
唔好太介懷眼前政客講既野,要相信7500萬人所牽動既力量,美國係one nation one family ,真係可以接受到以敵對關係繼續落去?
最後廿號前一定要用公義方式還番權力畀trump
中共太天真

笑到我噴飯
但啲china joe支持者笠水笠晒去邊
真係去晒地府勝利巡遊
佢叫最出色
甩頭髮既抑鬱病人
淨係識係fb話自己抑鬱叫人課金
唔洗咁灰心,侵話20號唔去總統交接儀式,咁個夾萬包包點交接呀?另外太空軍作日正式加入美國國家安全情報體系,若侵係冇得做冇理由重加入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞