推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
Pompeo唔算
佢唔出軍管都仲可以望拜登對佢支持者有忌憚 唔搞佢
出撚左就網死魚破
中期浮左大量證據有舞弊你出都仲有理據 依家過左6/1 國會認證埋 軍方邊個聽你講
一鼓作氣 三而竭 既道理你明我都明 唔好再ff軍管啦
其實對比返雨傘運動既香港
泛民點同勇武割蓆
你就知其實香港行到好前
侵有權唔用定有權用唔到
好快就知
有諗過放棄唔留意政治嘅念頭
但自己仍然都好唔甘心
依個係咩事??
佢就係唔想打仗先炒博爾頓
所以劉仲敬咪話佢想打仗所以撐拜登
(不過始終認同唔到Omer同AOC係封建儲候)
有權但用唔到 la
仲係唔明點解要軍管,佢拉人未拉人?
最佳做法直接核武射落俄仔,俄仔有自動啟動死手系統
然後地球會人人平平等享受1次核洗體
死手系統會全自動反擊直到指令完成
黎一次真正血洗太平地
到時真正生存到咪天選之子
大紀袁日日都話侵形勢大好
我勉強仲撐緊去支持佢 求佢有咩招真係咪撚等 快撚啲拎出嚟啦

上面班白痴listen up。軍隊係由DEEP STATE控制架。
10 個前國防部長叫miler 唔好幫Trump 已經知Trump 出唔到軍隊 la
侵如果無行動就真係對唔住支持者
無論衝入國會既係咪antifa,但死果個一定係愛國者
“I take all of these slings and arrows gladly for you. I take them for our movement so that we can have our country back,” he said. “Our great civilization … has come upon a moment of reckoning. We’ve seen it in the United Kingdom where they decided to liberate themselves.”

有冇睇個女人點中槍?似唔係警察,係房入面嘅人開槍,房入面工作以職員為主,看中國有片睇。
係引哂堆內鬼出來

但都無用

pompeo個講法
仲係話支持示威者要表達自己疑慮
都可以當唔割

但彭斯果班真係任部都割哂
有冇諗過有部分人唔係DS,係純左膠
就好似泛民同勇武割蓆一樣
Pence意思同殺得好無分別
侵由係做總統前已經比人話人格有問題
成為今日善良的人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞